23948sdkhjf

3D-bureau får flere ejere - og ændrer i bestyrelsen

3D-modeller af blandt andet møbler og køkkener. 

Det har vist sig at være en god forretning for det aarhusianske 3D-renderingsbureau Phiro A/S, som har sikret sin eksistens på markedet i mere end 20 år. 

Phiro A/S
Regnskabsår 2022 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning - - -
Bruttofortjeneste 8,2 6,9 4,6
Resultat af primær drift -1,7 0,6 -0,8
Resultat før skat -1,8 0,5 -0,8
Årets resultat -1,4 0,4 -0,6
Balancestatus 5,6 4,2 3,8
Egenkapital 0,6 2,0 1,7
Antal ansatte 24 16 15
Kilde: CVR

Og selvom 2022-regnskabet vidnede om en hård medfart for Phiro A/S, forholder direktør Mogens Hansen sig optimistisk til fremtiden. 

- Vi har gennem de senere år investeret meget i både udstyr og produktion for at kunne tilbyde vores kunder den absolut nyeste og bedste teknik inden for digitaliseringen. Blandt andet har vi investeret i scanningsudstyr, så vi med 0,1 mm-nøjagtighed kan gengive overflader og organiske former, udtaler Mogens Hansen i en pressemeddelelse. 

Det sker blandt andet i et samarbejde med giganten Jysk, som Phiro A/S har arbejdet tæt sammen med siden 2015. 

Branche i fremgang

Mogens Hansen forudser samtidig "en rivende udvikling inden for 3D-visualisering" i fremtiden, og derfor etablerede man allerede i 2022 en produktion i Vietnam, som har tilført virksomheden mere specialiseret arbejdskraft. 

Tilmed har virksomheden ved indgangen til det nye år udvidet ejerkredsen med forretningsmændene Jesper Damgaard Kristiansen og Henrik Pedersen. 

- Det har været dyrt at etablere produktion i udlandet samtidig med at vi har investeret massivt i Danmark. Derfor har vi besluttet at udvide ejerkredsen og dermed sikre kapital til vores fortsatte udvikling og investeringer, siger Mogens Hansen. 

Samtidig har Phiro A/S rokeret i virksomhedens bestyrelse. 

Her udtræder Rasmus Friis Skovgaard og Agner Nautrup, mens Jesper Damgaard Kristiansen og Lone Larsen indtræder. Agner Nautrup bliver dog i virksomheden som ny salgsdirektør. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: 3d
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453