23948sdkhjf

JYSK flytter rundt på møblerne med 3-D

Den Århus-baserede 3D-virksomhed, Phiro, har i en mange år samarbejdet med flere møbelvirksomheder med at skabe digitale billeder af deres produkter på computere.

I de digitale billeder placeres produkterne i et digitalt univers, hvor det er muligt at tilpasse billedet præcis efter ønske. Det kan for eksempel være farve, materiale, lokation og vinkler. Det er præcis, som hvis det blev fotograferet, men med en højere grad af fleksibilitet og kontrol over det endelige resultat.

I en pressemeddelelse fortæller Phiro, at virksomheden har arbejdet sammen med siden 2015 JYSK, hvor der for alvor blev investeret i teknologien.

Marc Nicholas Bech Fruergaard, Head of Brand ved JYSK, uddyber:

- Vi arbejder ikke med 3D for at reducere antal producerede fotos eller spare tid og penge. Vi bruger tid på at få de digitale billeder så tæt på virkeligheden som muligt, og det for os en investering, så vi kan skabe billeder lettere i fremtiden på en mere fleksibel måde, siger Nicholas Bech Friergaard.

Hos JYSK oplever man, at der med 3D-teknologien kan skabes nye billeder uden hverken brug af et kamera eller flytte lokation. Det er blandet andet muligt at udskifte for eksempel en stol med en anden model i et allerede eksisterende billede, uden at skulle tage et nyt fotografi.

Det er en meget fleksibel arbejdsmetode, som afkorter ”time-to-market” væsentligt.

Også mere bæredygtigt

Direktør for Phiro, Mogens Hansen, er ikke i tvivl om, at en højere grad af digitalisering er en nødvendighed for mange danske virksomheder.

- Vi oplever en stor efterspørgsel på de forskellige digitale ydelser vi leverer, og vi kan med vores 3D-scanner og andre 3D-værktøjer være med til at skabe værdi for mange virksomheder, så de kan få præcis det billedmateriale de efterspørger.

Det er nødvendigt for, at deres forretning kan stå stærkere på det nationale og internationale marked. Derudover er denne metode at producere billeder på mere bæredygtig, idet man væsentligt mindsker den logistiske udfordring samt reducerer CO2-aftrykket end ved traditionel fotografering, siger Mogens Hansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078