23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Uge 1

2-Connect ApS

Søren Nørgaard Thomsen er indtrådt i bestyrelsen hos 2-Connect ApS og 2-Connect Holding ApS i stedet for Kent Ernst Hansen.

2-Connect ApS er et møbelhandelsfirma lokaliseret i Ikast


A. Guldfeldt Kontor og Data A/S

Vibeke Guldfeldt er udtrådt af bestyrelsen hos A. Guldfeldt Kontor og Data A/S

Guldfeldt Kontor og Data A/S sælger blandt andet kontormøbler.


Bygma A/S

Søren Skou er indtrådt i bestyrelsen hos Bygma A/S og Bygma Gruppen A/S i stedet for Christina Bruun Geertsen, der er indtrådt som bestyrelsesmedlem.

Bygma-koncernens primære aktiviteter ligger inden for salg og distribution af trælast-, bygnings- og byggemarkedsartikler.


Denwood ApS

Carl Frank Venø Nielsen er indtrådt som administrerende direktør hos Denwood ApS i stedet for Jakob Køser Bressendorf. Ove Fog Jørgensen er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for John Chalmers Tveit. Samtidig er Preben Bager og Per Buus udtrådt af bestyrelsen.

Denwood ApS er leverandør af trævareprodukter.


Howe A/S

Seamus Oliver Bateson er indtrådt som administrerende direktør hos Howe A/S i stedet for Michael Jacobsen, der også er udtrådt af bestyrelsen. Brad James Maeder er indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Seamus Oliver Bateson, der er indtrådt som bestyrelsesmedlem.

Howe A/S udvikler, producerer og sælger designmøbler til det internationale kontraktmarked.


JK Office ApS

Thomas Gudmand Eskelund-Hansen er indtrådt som administrerende direktør og i bestyrelsen hos JK Office ApS. Morten Kyed er udtrådt af direktionen. Eske Hartmann Munck er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Erik Preben Mejer. Samtidig er Anders Kirk Johansen og Henrik Sinnbeck udtrådt af bestyrelsen.

JK Office ApS sælger nye og brugte kontormøbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078