23948sdkhjf

Forelskelsen slut? Designfirma og møbelproducent lader sig separere

Ro Collection og makkerparret bag True North Designs er gået hvert til sit, men respekten er intakt og samarbejdet fortsætter

Ro Collection og makkerparret bag True North Designs er blevet separeret, således at True North Designs-folkene Martin Colberg og Peter Serup igen står på egne ben i stedet for at være en del af Ro Collection. I en pressemeddelelse kalder man det for en ”ny konstellation”, hvor makkerparret bag True North Designs igen får mulighed for at designe og sælge egne møbler.

- Efter to år med en mere tilbagetrukken rolle, må jeg erkende, at den energi jeg får ved at være sammen med kunder og selv formidle de produkter, som vi laver, er noget jeg savner rigtigt meget, siger stifter af True North Designs Martin Colberg.

- Derfor er jeg glad for, at vi har kunne lave en konsulentaftale med Ro Collection, så vi kan fortsætte vores samarbejde på en måde, som kommer til at fungere bedre for os alle sammen, fortsætter Martin Colberg.

Fryd og gammen

True North Designs er en lille virksomhed, som blev stiftet i 2015. Det betyder imidlertid ikke, at virksomheden ikke har slået sit navn fast. I 2016 lancerede virksomheden Salon Chair, som i dag står på en række ambassader verden over.

I januar 2022 blev True North Designs købt af Ro Collection, og dengang var både True North Designs' Martin Colberg og Ro Collection-direktør Christian Lauesen fulde af lovord for hinanden.

– Det smukke ved vores sammenlægning er, at ingen af os har måttet redefinere den grundlæggende vision for det, vi laver, sagde Martin Colberg den gang til Wood Supply.

– Vi lavede en liste over de potentielt interessante møbelvirksomheder, der har gjort det bedst, og her endte True North Designs allerøverst. Der var bare plusser hele vejen igennem, og vi har ikke købt en eneste ting, vi ikke kan bruge, supplerede Ro Collection-direktør Christian Lauesen ligeledes i januar.

Og så blev det hverdag

Men så blev det hverdag, og begge parter er kommet til den erkendelse, at det alligevel er bedst, at de fortsætter hver for sig.

- Efter at have lært hinanden godt at kende og gjort os en masse fælles erfaringer må jeg erkende, at vi i den nuværende konstellation ikke kan tilbyde Martin og Peter det virke, der for dem er vigtigt i forhold til motivation og personlig udvikling, siger Ro Collections brand-direktør Christian Lauesen.

Ro Collection fortæller yderligere, ”at de værdiskabende elementer i samarbejdet fortsætter”, men uden af Martin Colbert og Peter Serup er direkte på lønningslisten.

- Jeg er rigtig glad for, at vi gennem gode og konstruktive samtaler har fundet frem til en løsning, der kommer til at gavne begge parter. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Martin og Peter i den nye konstellation, slutter Ro Collections øverste leder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094