23948sdkhjf

Designvirksomhed flytter fra Fyn og mister frontfigur

Ro Collection rykker til Silkeborg som et led i en centralisering

Designvirksomheden Ro Collection flytter fra Fyn. Det står klart, da virksomheden flytter til Design Collections europæiske hovedsæde i Silkeborg. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Vi har i forvejen en lidt kompleks forretningsmodel i Design Collection Denmark, som udover vores europæiske aktiviteter også tæller kontorer i Singapore og Australien, hvorfor der er brug for at samle den europæiske del af forretningen under ét tag, og det betyder desværre, at vi er nødsaget til at flytte Ro Collection-aktiviteterne til Silkeborg i løbet af 2024, udtaler direktør i Design Collection Denmark, Michael Østergaard.

Med flytningen forlader branddirektør Christian Lauesen og resten af staben til gengæld Ro Collection. Frontfiguren har haft en tilknytning til designvirksomheden fra den spæde start, da hans tidligere kolleger i Georg Jensen, Ole Kiel og Rebecca Uth, stiftede Ro Collection tilbage i 2013. De seneste otte år har han stået i spidsen for brandet.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over, at vi ikke kan fortsætte Ro Collection fra det sydfynske. Michael og jeg har de seneste måneder drøftet forskellige strategier og scenarier for Ro Collection, der blandt andet skal gøre op med den kompleksitet, som vi er endt med at have med produktudvikling, værksted og salgskontor på tre forskellige adresser, udtaler Christian Lauesen.

- Jeg har en stor passion for Ro Collection-brandet, produkterne og ikke mindst holdet bag, så det har bestemt ikke været nogen nem proces, men vi er nødt til at gøre op med den måde, som vi er organiseret på, siger Christian Lauesen.

Han stopper som Brand Director den 1. maj. Den tidligere udviklingsdirektør i Georg Jensen ved dog ikke, hvad næste kapitel i karrieren står på.

Ro Collection designer møbler og interiør. Design Collection Denmark distribuerer danske designprodukter. I 2021 købte Lars Larsen Group en andel af distributørvirksomheden.

Se nøgletal for:
Læs mere om: design
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.476