23948sdkhjf

Eva Solo køber ungt møbelbrand

PLEASE WAIT to be SEATED er i fremtiden at finde under Eva Solo's paraply

Eva Solo A/S og PLEASE WAIT to be SEATED A/S oplyste fredag i en fælles pressemeddelelse, at den første har købt den sidste. 

- Vi har oplevet en positiv udvikling i Eva Solos møbel- og belysningssortiment, men vi vil gerne sætte endnu mere fart på, udtaler ejerleder og CEO Jan Engelbrecht for Eva Solo.

- PLEASE WAIT to be SEATED udgør et perfekt strategisk og kulturelt match. Deres tilgang til design og kvalitet harmonerer med vores, og deres sortiment er både interessant og nytænkende med stort potentiale, uddyber Eva Solo-ejeren. 

Thomas Ibsen er stifter af PLEASE WAIT to be SEATED, og samtidig er han virksomhedens kreative sjæl, og Peter Mahler Sørensen er senere kommet til som virksomhedens CEO og medejer. Thomas Ibsen fortæller, at man har solgt virksomheden, fordi Eva Solo har styrken til at få brandet til at vokse.

- Vi har vurderet, at hvis vi skal op på næste niveau og endnu længere ud i verden, krævede det større muskler. Det har vi fået nu. Eva Solo har størrelsen og en ejer, der har store ambitioner på vores fælles vegne. Det giver god mening, siger Thomas Ibsen.

Ejere fortsætter hos Eva Solo

De hidtidige ejere af PLEASE WAIT to be SEATED fortsætter efter salget deres karriere hos Eva Solo.

- Thomas og jeg har solgt vores hjertebarn til ligesindede. De er dygtige, der er god kemi, og vi har gensidig respekt for hinandens kompetencer, siger Peter Mahler Sørensen i den forbindelse.

Eva Solo A/S er et dansk familieejet designhus, som har mere end 110 år på bagen, hvorimod PLEASE WAIT to be SEATED kun er 9 år gammel. Virksomheden er stiftet af Thomas Ibsen tilbage i 2014, og i 2016 blev Peter Mahler Sørensen medejer og direktør i virksomheden.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125