23948sdkhjf

VKR-koncernen sælger vinduesbrand

Som led i en strategisk gennemgang af aktiviteterne har VKR Holding besluttet at skille sig af med datterselskabet Loewen.
Loewen, der producerer trævinduer og -døre til luksussegmentet i Nordamerika, har fået nye ejere. Den 30. juni solgte VKR Holding aktierne i det canadiske datterselskab Loewen til en gruppe af investorer; heriblandt Loewen-familien og direktionen i Loewen.

- Vi kunne ikke se tilstrækkelige synergier med vores øvrige investeringer inden for facadevinduesområdet og er tilfredse med den løsning, som er fundet med de nye ejere, forklarer CEO Jan Lundsgaard Jensen.

Han understreger, at VKR-koncernen fortsat vil være til stede på det nordamerikanske vinduesmarked gennem sit engagement i Velux Gruppen (ovenlysvinduer og skylights).

OM VKR HOLDING
VKR Holding er et holding- og investeringsselskab, der ejer virksomheder inden for de fire forretningsområder; ovenlysvinduer, facadevinduer, termisk solenergi samt ventilation & indeklima.

Virksomhederne beskæftiger sammenlagt cirka 13.500 medarbejdere i mere end 40 lande. VKR Holding er fonds- og familieejet og har Villum Fonden som største aktionær.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078