23948sdkhjf

Fritz Hansens nye direktør er fundet

Tøjfirmaet Masai's snart tidligere direktør Henrik Steensgaard skal stå i spidsen for den nordsjællandske designmøbelvirksomhed Fritz Hansen

Fritz Hansens nye direktør (CEO) Henrik Steensgaard er 48 år, og har i en årrække arbejdet i mode- og designbranchen. Han kommer fra en stilling som CEO for Masai Clothing Company A/S og tiltræder efter planen den 1. marts 2024.

Tidligere har Henrik Steensgaard arbejdet som direktør for Hay A/S og før det som direktør for Baum & Pferdgarten A/S.

Henrik Brandt, som er bestyrelsesformand for Fritz Hansen, udtrykker tilfredshed med, at det bliver Henrik Steensgaard, som skal stå i spidsen for en af Danmarks mest kendte møbelfabrikanter.

- Bestyrelsen glæder sig til at byde Henrik Steensgaard velkommen til Fritz Hansen A/S, siger Henrik Brandt i en pressemeddelelse.

- Henrik Steensgaard vil med sin lange CEO-erfaring inden for fashion og møbler, sine resultater og sit arbejde med brands og design i dynamiske brancher styrke Fritz Hansen i et marked, som er under forandring, fortsætter bestyrelsesformanden.

Henrik Steensgaard selv glæder sig til at stå i spidsen for møbelvirksomheden, som blandt andet er kendt for Arne Jacobsens SAS-Hotel-treenighed Ægget, Svanen og Dråben.

- Jeg ser et klart potentiale for at styrke Fritz Hansens forretningsmæssige resultater oven på de senere års markante ændringer i branchen, opkøbet af Skagerrak og implementeringen af en ny digital platform, siger Henrik Steensgaard.

Tilbage i juni meddelte Fritz Hansen, at virksomhedens tidligere direktør, topchef Josef Kaiser, efter tre og et halvt år på posten havde forladt virksomheden.

Det skete et par måneder efter, at virksomheden præsenterede sit første underskud i årtier. I den mellemliggende periode mellem Kaisers afgang og Steensgaards tiltrædelse har Fritz Hansens finansdirektør Lars Torp Madsen fungeret som midlertidig øverste direktør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454