23948sdkhjf

Navnenyt: Træmand med usædvanlig karriere fylder rundt

Manden i spidsen for en af Danmarks første leverandører af krydslaminerede bygningselementer i træ fylder 60 år

I denne uge fylder Per Thomas Dahl rundt. Dahl er egentlig uddannet agrarøkonom, og hvis livet var velordnet, så burde Dahl være landmand nu.

Det blev ikke, til gengæld har han været administrerende direktør for Black & Deckers nordiske forretning, administrerende direktør for hedengangne JDL Boligbyg, branchedirektør for Dansk Byggeri og endelig har Per Thomas Dahl været produktionsdirektør for NCC Bolig A/S.

Det er alt sammen fortid, og de sidste fire år har han været direktør i den virksomhed, som han selv har grundlagt - CLT Denmark. Og selv om der har været knaster i karrieren frem til egen virksomhed, så sætter Per Thomas Dahl også pris på dem.

CLT Denmark A/S
Regnskabsår 2022
Valuta mio. DKK
Bruttofortjeneste 8,0
Resultat af primær drift 3,5
Resultat før skat 3,3
Årets resultat 3,2
Balancestatus 14,1
Egenkapital 3,0
Antal ansatte 7
Kilde: CVR

- Den daglige dont skal være en glæde, og vi skal huske at fejre de succeser, vi opnår – og lære af det, når der er huller på vejen. Men det er super at få lov til at bygge en organisation op med et godt og lærende team, som også er forudsætning for at opnå succesfulde projekter, siger Per Thomas Dahl.

Selvom CLT Denmark er en ung virksomhed, har den allerede leveret krydslamineret trækonstruktioner til kendte byggerier.

For eksempel er CLT i øjeblikket med i entreprisen af Danmarks højeste træhus ”TRÆ” i Aarhus. 20 etager får træhuset, når det står færdigt. CLT har også leveret træ til DTUs bygning 313, som skal være universitetets nye klimalaboratorium.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094