23948sdkhjf

B&O-leverandør fortryder ikke Løvens Hule-opkøb trods mikroskopisk overskud

John Bjerrum Nielsen A/S leverer det ypperste i lakering og CNC-træarbejde. I sidste regnskabsperiode leverede virksomheden til gengæld ikke det ypperste overskud

I forrige uge offentliggjorde John Bjerrum Nielsen A/S regnskab, og driftsresultatet er reduceret med næsten 90 procent i forhold til forrige år. 2,4 mio. kr. tjente virksomheden på dens kerneforretning i sidste regnskabsperiode, mens John Bjerrum Nielsen A/S tjente 20,7 mio. kr. året før. Det endelige resultat var kun knapt positivt – 43.000 kr. var der tilbage på bundlinjen i 22/23.

JOHN BJERRUM NIELSEN A/S
Regnskabsår 22/23 21/22
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 77,5 105,5
Resultat af primær drift 2,4 20,7
Årets resultat 0,043 15,4
Balancestatus 128,3 100,1
Egenkapital 42,7 36,4
Kilde: CVR

Bramming-virksomhedens regnskab ligger på linje med mange virksomhedsregnskaber i øjeblikket. Normaliteten har indfundet sig efter en aldeles unormal covid-periode. John Bjerrum Nielsen A/S beskriver selv regnskabet som ”værende ikke tilfredsstillende”.

Fortryder ikke Løvens Hule-opkøb

På bagkant af det gode 21/22-regnskab købte John Bjerrum Nielsen-koncernen Løvens Hule-virksomheden MuteBox, som producerer lydisolerede kabiner til virksomheder. Det er kabiner, hvor medarbejdere i kontorlandskaber kan søge hen, når ro kræves.

Det beskedne 22/23-regnskab har ifølge JydskeVestkysten ikke fået koncerndirektør Allan Lawaetz Nielsen til at fortryde opkøbet af MuteBox, og koncerndirektøren ser stadig et ”stort uforløst potentiale” i virksomheden.

Allan Lawaetz Nielsen maler i øvrigt et interessant billede af en branche, hvor nervøsitet og usikkerhed i øjeblikket spiller en betydeligt rolle. 

- Der er utrolig stor nervøsitet hos mange virksomheder, og blandt andet refinansiering af lån til de nye højere renteniveauer betyder, at der fremover forfalder en højere termin, som de skal sætte til side for at kunne betale. Det går forud for nye investeringer. Men det er svært at se, hvor det hele fører hen. Det virker meget flygtigt. Det ene øjeblik, går det godt, det næste går det knapt så godt, siger Allan Lawaetz Nielsen til JydskeVestkysten.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094