23948sdkhjf

Navnenyt: Opkøbt Løvens Hule-virksomhed henter ny mand til salget

Mikael Blarke er pr. 11 september ansat som ny sjællandsk salgsprofil hos Mutebox.

Virksomheden, der i 2020 sikrede sig en investering fra Jesper Buch i DR’s løvehule, har specialiseret sig i lydisolerede telefonbokse og mødelokaler til storrumskontorer, og det er en erfaren herre, der fremover skal hjælpe med at sænke lydniveauet i de sjællandske kontorlandskaber.

I en pressemeddelelse oplyser Mutebox, at 55-årige Michael Blarke kommer med over 25 års salgserfaring på tværs af brancher, og hos sin nye arbejdsgiver får han til opgave at lede salget og varetage virksomhedens relationer til samarbejdspartnere på Sjælland.

– Jeg er meget begejstret for at blive en del af Mutebox-teamet. Mutebox har et stærkt produkt, der både er designet og produceret i Danmark, og som jeg ser betydelige muligheder for at vækste yderligere. Det bliver en spændende opgave at styrke Mutebox’ position yderligere på det sjællandske marked, hvor vi i forvejen står godt, udtaler Michael Blarke.

Den nye salgsprofil har tidligere hjulpet virksomheder med salgsoptimering, både som medarbejder og selvstændig, hvor han agerede ekstern salgsressource. Tidligere har han været salgschef og markedschef, og i dag er han både bestyrelsesmedlem og del af forskellige netværksgrupper, og hos Mutebox glæder man sig over den nye tilføjelse til holdet.

– Vi er glade for at byde Michael velkommen. Hans imponerende ekspertise inden for salg og netværk gør ham til et perfekt match med Mutebox, og vi er overbeviste om, at vores vækst på Sjælland vil fortsætte med ham ved salgsroret, siger Jonas Kjemtrup, medstifter og adm. direktør hos Mutebox.

Jonas Kjemtrup, der i 2019 stiftede Mutebox i samarbejde med sin tidligere handelsskolelærer, solgte i slutningen af 2022 majoriteten af selskabet til produktionsvirksomheden John Bjerrum Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094