23948sdkhjf

Gulvvirksomhed holder fast: Nu fejrer Susanne 20 år i Hadsund

Hos gulvvirksomheden Timberman gør man sit for at holde fast i medarbejderne. Og det betaler sig. Således kan de 14 ansatte i Hadsund-virksomheden samlet bryste sig af 150 års erfaring hos Timberman og ikke mindre end 270 års erfaring i gulvbranchen.

Det glæder administrerende direktør Mogens Fisker, der er stolt over, at virksomheden formår at fastholde medarbejderne.

- Vores medarbejdere er kernen i virksomheden, og deres trivsel er af højeste prioritet for os. Som virksomhed har vi en forpligtigelse til at sikre en god trivsel samt et positivt og inkluderende arbejdsmiljø, siger Mogens Fisker i en pressemeddelelse.

En af de medarbejdere, som bidrager til de 150-års erfaring hos virksomheden, er sælgeren Susanne Holst, som i denne måned kan fejre sit 20-års jubilæum. Det lå ikke i kortene, at hun skulle runde den milepæl hos Timberman, men Susanne Holst er glad for, at tilfældighedernes spil bragte hende til gulvvirksomheden.

– Jeg startede faktisk i en midlertidig stilling som indkøbsassistent, men inden mit vikariat udløb blev jeg overtalt til et nyt vikariat i salgsafdelingen, husker Susanne Holst og fortæller videre:

– Jeg er meget taknemmelig for den mulighed, for det viste sig at være den helt rette hylde for mig. Det er meget naturligt for mig at yde god kundeservice, og der er ikke noget bedre, end at få en kunde i røret, der er frustreret over et problem, som jeg efterfølgende løser.

Frihed og gode kolleger

Når Susanne Holst bliver spurgt ind til, hvad der har fået hende til at blive hos Timberman i 20 år, er der mange faktorer, som spiller ind, men frihed og gode kollegaer går igen.

– Timberman er et fantastisk sted at være, og årsagen til det er kombinationen af gode kollegaer og god ledelse, for vi er mere end bare kollegaer – vi er venner og kan snakke om sociale forhold såvel som faglige. Desuden opererer virksomheden med konceptet frihed under ansvar, så vi kan selv træffe beslutningerne uden at være nervøse for, vi bliver sendt op på ledergangen bagefter, siger Susanne Holst.

– Vi agerer også alle som sælgere og deler ansvarsområder imellem os. Vi kender til hinandens arbejdsområder og har indgående kendskab til produktsortimentet. Desuden er vi aktive beslutningstagere, og hvis der opstår en situation, hvor man ikke tidligere har haft erfaring, er det altid muligt at søge hjælp uden frygt for at tabe ansigt, lyder det videre.

For Mogens Fisker er det helt naturligt at lade medarbejderne være beslutningstagere, og han håber at medarbejdernes frihed i arbejdet kan give mange flere jubilæer i fremtiden.

– Hos Timberman sørger vi for, at der er plads til, at vores medarbejdere kan tage egne beslutninger på virksomhedens vegne. Derfor sætter jeg pris på, at det netop er en af årsagerne til den høje medarbejderloyalitet, og jeg er sikker på, vi får mulighed for at fejre mange flere jubilæer, hvis vi bevarer den samme tilgang til arbejdet. Jeg er stolt over at være direktør i en virksomhed, hvor medarbejderne trives og ønsker Susanne tillykke med sit 20-års jubilæum hos Timberman, slutter Mogens Fisker

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094