23948sdkhjf

Velux henter ny direktør

Bart Goetzee er ny Senior Vice President hos Velux Commercial. Det oplyser ovenlysproducenten i en pressemeddelelse.

Bart Goetzee kommer med stor erfaring og ekspertise, som skal være med til yderligere at konsolidere Velux Commercial, der består af 2 opkøb og et team fra Velux Gruppen, og som henvender sig til den industrielle og professionelle del af byggesektoren.

Den nye direktør kommer fra en stilling som administrerende direktør for SDC, Sectional Doors & Components, en division i Assa Abloy Group, og ifølge Velux har han gennem sin karriere opbygget erfaring fra internationale virksomheder, der opererer på konkurrenceprægede markeder med lav margin, med B2B-projektsalg som den vigtigste go-to-market-model.

Bart Goetzees ledelseserfaring spænder over hele værdikæden fra leverandørhåndtering og indkøb, projektdrevne salgs- og marketingaktiviteter til produktion, logistik, distribution og service.

Sammen med Velux Commercials øvrige ledelsesteam vil Bart Goetzee lede den fortsatte udvikling af divisionen som et enkelt, selvstændigt forretningsområde under Velux-brandet.

– Jeg er virkelig beæret over at blive en del af Velux Commercials team. Virksomhedens formål om at transformere rum med dagslys og frisk luft motiverer mig meget. Jeg ser frem til at møde mine nye kolleger og fortsætte med at levere de bedste dagslys- og ventilationsløsninger til skoler, kontorer og industrielle og offentlige bygninger og samtidig styrke Velux Commercials position i et stærkt konkurrencepræget marked, siger Bart Goetzee.

Bart Goetzee er 53 år gammel og bor i den sydlige del af Holland med sin kone, med hvem han har tre voksne børn. Barts primære arbejdsplads bliver Hüllhorst i Tyskland, som er det største marked for Velux Commercial.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078