23948sdkhjf

Ny kæmpeordre til Krone Vinduer

Den nordjyske vinduesfabrik fortsætter opturen på eksportmarkederne med en rekordstor ordre på 925 vinduer til et kontorbyggeri i England.
I marts måned vandt Krone Vinduer et projekt på knap 500 vinduer til et boligprojekt i Oslo, og nu har virksomhedens eksportstrategi sikret en endnu større ordre udenfor landets grænser.

Denne gang er der tale om intet mindre end 925 vinduer til et kontorbyggeri i Keynsham nær Bristol. Den store ordre har en værdi af 9 mio. kr. og er kommet i hus via projektafdelingen SA Concept. Leverancen startes op i oktober måned og afsluttes i januar.

- Vi har for alvor fået et gennembrud på eksportmarkederne – nu i England der ellers er et marked, som har været meget hårdt ramt af finanskrisen. Ordren i England er rekordstor for os og bekræfter vores gode samarbejde med både danske og udenlandske tegnestuer. Samtidig bringer det os lidt tættere på de vækstmål, vi har opstillet for det kommende år, siger projektdirektør Christian Olesen.

Flere ordrer i kikkerten
Krone Vinduer har opereret på det britiske marked i en årrække; dels gennem salgsagenter, dels gennem projektafdelingen SA Concept. Ordren bringer forhåbninger om yderligere fremgang i England, hvor man allerede har de næste projekter i kikkerten.

- Det engelske marked har generelt været hårdt ramt af finanskrisen, men nu lysner det for alvor. Løbende er der sendt mindre ordrer til England, dog aldrig i denne størrelsesorden. Ordren viser, at det lange seje træk har været arbejdet værd i England, og fremadrettet er denne ordre forhåbentligt bare en af mange nye engelske vinduesleverancer, siger Christian Olesen.

Kontorbyggeriet i Keynsham England har en samlet værdi af 250 mio. kr. Byggeperioden vil strække sig over to år.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109