23948sdkhjf

Tidligere Actona-chef bygger kæmpe møbellager til hemmelig lejer

Tre år efter han takkede af på topposten i Actona, sætter Torben Villadsen nu igen aftryk på Holstebro. Sammen med ejendomsudvikler- og entreprenørselskabet Krabbe & Co. står den tidligere topchef bag opførelsen af et kæmpemæssigt møbellager på 12.000 kvm, der netop nu er ved at blive bygget i den nordvestjyske købstad.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Ifølge avisen forventes nøglerne at blive overdraget omkring den 1. april, men hvem der flytter ind i de nye rammer, er fortsat en hemmelighed.

– Bygningen bliver udlejet til én lejer. Det er inden for møbler, men hvem det er, kan vi ikke sige endnu, siger Kristian Krabbe til Dagbladet Holstebro-Struer.

Torben Villadsen meddelte i efteråret 2020 sin forestående afgang fra Lars Larsen Group-ejede Actona, hvor han tilbragte næsten 25 år, de sidste syv på topposten, og siden har han draget nytte af sit mangeårige branchekendskab som bestyrelsesmedlem og medejer af flere forskellige virksomheder.

I 2021 trådte han ind i bestyrelsen hos Hammel Furniture, ligesom han købte sig ind i både Guardian Protection Products, der fremstiller pleje- og vedligeholdelsesprodukter til især møbelbranchen og PVH 3D Finer, der i forbindelse med et generationsskifte blev samlet med salgsselskabet WoodUpp under koncernnavnet WoodUpp Group. Nu har den driftige møbelmand desuden stiftet selskabet Skovkrabben, der står for opførelse samt udlejning og administration af ejendomme, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078