23948sdkhjf

SKI-aftale skal løfte omsætningen i Højer Møbler

Nye møbelprodukter til undervisningssektoren har givet pote for Højer Møbler, som venter stor omsætningsfremgang i 2013.
Der er i disse år stærk konkurrence på møbler til undervisningssektoren, da udbuddet er øget betydeligt. Og med øje for den markedsudvikling har Højer Møbler i 2012 lagt en særlig stor indsats i nytænkende møbelprodukter.

I 2012 realiserede Højer Møbler et driftsresultat på 214.170 kr. mod 636.112 kr. i 2011. Virksomhedens resultatet før skat endte på 203.640 kr. mod 635.813 kr. i året før. Udviklingsaktiviteter er i perioden oplyst til godt 25.000 kr.

I 2012 have Højer Møbler omsæntningsaktiver for i alt knap 4,2 mio. kr. og ved årets afslutning lød egenkapitalen på 1,1 mio. kr.

Stor glæde over SKI-aftale
Det skarpe fokus på produktudvikling gav ved regnskabsårets afslutning pote for den nordjyske møbelvirksomhed, der er hjemmehørende i Vodskov. Pr. 1. februar i år blev Højer Møbler nemlig udvalgt som SKI-leverandør på inventarområdet til uddannelsessektoren. Og den aftale skal nu være med til at booste resultaterne.

Ud over undervisningsmøbler indebærer SKI-aftalen også leverancer af kontormøbler, kantine- og loungemøbler, plejemøbler, og daginstitutionsmøbler.

- Vi var rigtig glade, da vi modtog beskeden om, at vi er blevet valgt som 1. leverandør på SKI’s aftale omkring undervisningsmøbler. Vi har i over 20 år specialiseret os i møbler til netop undervisningssektoren, og vi er glade og stolte over, at vores fokus på dette har resulteret i en SKI-udvælgelse, sagde Højer Møblers adm. direktør, Jens Højer, dengang.

Aftalen trådte i kraft primo april 2013 og løber over de næste 4 år. Ledelsen venter på den baggrund stor fremgang i omsætingen og dermed et pænt positivt resultat for 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08