23948sdkhjf

Efter 18 år på posten: Harald Nyborg skifter ud i direktørstolen

Over 18 år som adm. direktør i Harald Nyborg-koncernen - men nu er det slut for Arne Gerlyng-Hansen. Det viser oplysninger fra CVR og underbygges af DetailWatch

Afløseren til direktørposten er allerede fundet, og det er sket internt. 

Således overtager Gert Sand posten i toppen af Harald Nyborg-hierarkiet. Han har siden 2011 siddet som kommerciel direktør i koncernen og er derfor bekendt med arbejdsgangene i kæden. 

- Som person er jeg meget stolt og ydmyg over, at man har peget på mig til at fortsætte efter Arne. Det er nogle store sko, der skal fyldes ud, men der er mange dygtige medarbejdere omkring Harald Nyborg, som skal være med til at drive det videre, og jeg tager det egentlig stille og roligt, siger Gert Sand til Detailwatch. 

Denne onsdag markerede samtidig også en anden milepæl i Harald Nyborg-historien, idet man åbnede sin første mindre butik på Vesterbro i København. 

Det begejstrer bestyrelsesformand i Harald Nyborg-koncernen, der også omfatter Jem & Fix og Daells Bolighus, Erling Daell. 

- Jeg har villet åbne københavnerbutikker i mange år, så det er en drøm, der endelig går i opfyldelse, skriver han på sin LinkedIn-profil.

Arne Gerlyng-Hansen fortsætter i øvrigt i direktionen for Harald Nyborg A/S. 

I selvsamme koncern er der også foretaget flere ændringer end udskiftningen af topdirektøren i Harald Nyborg. Således viser oplysninger fra CVR, at Erling Daell og Charlotte Nyborg er nye medlemmer i direktionen for Jem & Fix, mens Niels Bent Bastholm og Mogens Weel Krammer udtræder. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: byggemarkeder
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.453