23948sdkhjf

Træfonden sætter ny mand i front

Træfonden, der arbejder for at understøtte positive initiativer til gavn branchen, har konstitueret ny bestyrelse med hovedsageligt velkendte ansigter.

Det gælder også den nye mand på formandsposten Bo Henriksen, ejerleder af Bout, der i mere end ti år har været en del af bestyrelsen, mens hans tilknytning til branchen går endnu længere tilbage.

– Jeg har været det meste af min karriere i træbranchen, og der er en stor tilfredsstillelse i at se de spændende projekter, vi bevilger støtte til og de unge mennesker, der får rejselegater, og som gør et stort stykke arbejde i og for branchen, siger den nyslåede formand.

Træfonden blev stiftet i 1986 af Centralforeningen af Snedkermestre og Møbelproducenter i Danmark, og der ydes i dag støtte til blandt andet uddannelse, rejselegater, design og markedsføring samt projekter og udvikling.

– Vores fornemmeste opgave er at få formuen til at vokse og give afkast, så vi kan kanalisere pengene ud til gavn for branchen, som Bo Henriksen udtrykker det.

Samtidig peger han på DM i Skills og det kommende EuroSkills i Herning, som fonden også støtter med et ifølge Bo Henriksen ”klækkeligt beløb”, ligesom der i disse år er særligt fokus på områder som bæredygtighed og digital omstilling af branchen.

Bestyrelsen i Træfonden udgøres nu af Bo Henriksen på formandsposten og tidligere Kvist-direktør Jens Bach Mortensen på næstformandsposten, mens de menige medlemmer tæller advokat Lars Rasmussen, Søren Bidstrup fra Iversen Interiør og Preben Rasmussen fra Skovby Møbler, der er eneste nye ansigt i flokken.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109