23948sdkhjf

1205 TEMA: Kompakt enkelttapper til tapning og vindueskomponenter

Artikel for Træ & Industri December 2005

Kompakt enkelttapper til tapning og vindueskomponenter

Tekst: Kaj Hansen Træ & Industri, december 2005.

Endnu et godt og driftsikkert produkt fra den velrenommerede italienske maskinfabrikant SICAR er kommet på markedet. Det henvender sig især til mindre og mellemstore virksomheder inden for dør- og vinduesproduktionen.

Maskinen leveres både som standardmodel og kan ligeledes forsynes med ekstra udstyr alt efter ønsker og behov. Altså en meget fleksibel og brugervenlig maskine med mange muligheder, der kan skræddersyes i forhold til det arbejde, der skal udføres.

PROGRESS T er en elektronisk styret enkelttapper med tappeslæde og mange fordelagtige produktegenskaber, hvor vi her kun vil nævne nogle få:

Tappeslædet har fremføring og pneumatisk låseenhed samt antisplit enhed med 4 positioner. Kapklinge og tappespindel med overstyr, et teleskopisk land med en længde op til 3000 mm, og yderligere et NC kontrolpanel til værktøjspositionering.

PROGRESS T er måske nok markedets mest kompakte model med en minimal omstillingstid og derfor velegnet til den mellemstore eller mindre virksomhed. Her får man ved en mindre investering et økonomisk rentabelt produkt.

Yderligere oplysninger hos HH Maskiner: http://www.hhmaskiner.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063