23948sdkhjf

1105 TEMA: Drømme kan gå i opfyldelse

Artikel i Træ og Industri November 2005
Tekst Kaj Hansen Træ & Industri

Materialerne træder i karakter i køkkenet, når der skrues op for den varme atmosfære med mørke, eksotiske træsorter, flotte farver og højglanslakerede flader – gerne i skøn blanding. De nye, mørke træsorter som valnød, teak og wengé får nemlig kvalificeret modspil af stål, aluminium og spejlblanke overflader. Hos BIGA Køkken & Bad kan man få nye raffinerede detaljer i dit køkken, som ikke er set før.

Naturens egne farver er topmoderne
Det mørke træ er igen på sit højeste, som det var i 50’erne og 60’erne. De brune toner signalere tryghed og hygge. Samtidig har de et strejf af eksklusivitet, klasse og stil. Træsorter som valnød, teak og wengé giver et smukt modspil til den minimalistiske stil, som præger tiden. Derfor har virksomheden i denne sæson udvidet sit sortiment med grebsløse indretninger i de populære mørke og eksotiske træsorter.

Hellere bedst end først
Hos BIGA Køkken & Bad har man aldrig haft en målsætning om at være trendsættere og være først på markedet med alle nyheder. Det er i stedet vigtigst at sikre, at alle virksomhedens nyheder er gennemtænkte og udført i en kvalitet, som er helt i top. Her vil man hellere være bedst frem for at være først. På den måde er vi sikre på, at vores kunder er tilfredse i det lange løb, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Et godt eksempel på BIGAs filosofi om at designe produkter med omtanke er den nye grebsløse serie ZENTO. BIGA har ikke opfundet det grebsløse køkken, men til gengæld er vi stolte af, at vores modeller har nogle raffinerede detaljer, som vi er først med, siger Peter Pedersen, markedschef hos BIGA, og fortsætter;
- Vi bruger f.eks. polyurethan-lak på vores grebsløse fronter i modsætning til syrehærdende lak. Polyurethan-lak er i familie med billak og har en meget slidstærk overflade, som endda kan poleres op, hvis uheldet skulle være ude. Vi har som de første også udviklet en ny konstruktion på de grebsløse lågefronter, der betyder, at BIGA kan levere hele låger uden samlebeslag. Det vil sige, at vores låger er lige så pæne på bagsiden som på forsiden.

Køkken med omtanke
BIGA har leveret kvalitetsindretninger, råd og vejledning til danskerne siden 1962, da kæden blev grundlagt. Køkken- og badindretningerne ordreproduceres på fabrikken i Hjorthede ved Bjerringbro efter kundens ønsker og behov og rummets muligheder. Det betyder, at alle de mere end 4500 indretninger, som BIGA leverer hvert år, er unikke løsninger, der er specielt designet og produceret til den enkelte kunde, slutter Peter Pedersen

Du kan få yderligere information på : www.biga.dk .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082