23948sdkhjf

Hvidbjerg Vinduet vinder ordre til 15 millioner

Hele 6.300 vindueselementer skal over de næste tre år leveres til et stort renoveringsprojekt i Nørresundby ved Aalborg.
Hvidbjerg Vinduet har netop sikret sig en af sine største ordrer nogensinde. Der er tale om vinduer til over 15 mio. kr., som skal leveres fra virksomhedens afdeling i Nors ved Thisted over de næste tre år.

Kunden er Sundby-Hvorup Boligselskab, der er i gang med en renovering af mere end 800 boliger i kvarteret Løvvangen i Nørresundby.

- Vi er utroligt glade for, at aftalen om vinduesleverancen til Løvvangen faldt på plads. Det vil helt klart været med til at sikre stabiliteten i vores produktion. Samtidig tager vi det som en bekræftelse på, at vores beslutning om at opretholde produktionen i Danmark, og dermed bevare lokale arbejdspladser, har vist sig at være rigtig, siger administrerende direktør Claus Arberg.

Vindueselementerne til Løvvangen, som er i træ/aluminium, bliver produceret på Hvidbjerg Vinduets afdeling i Nors ved Thisted, som p.t. beskæftiger ca. 60 medarbejdere.

Afdelingen med 21 boligblokke er Nordjyllands største almene boligafdeling og har omkring 1.880 beboere. Renovering af boligblokkene omfatter udover nye facader og glaslukninger på altaner, udskiftning af faldstammer, rør og elektriske installationer m.v. samt helt nye udendørsarealer.

Hvidbjerg Vinduet har desuden produktion og hovedkontor i Hvidbjerg på Thyholm og beskæftiger totalt 165 medarbejdere og har en årlig omsætning på ca. 180 mio. kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078