23948sdkhjf

Bæredygtigt design under hammeren

Torsdag lød startskuddet til ”FSC Green Goods” – den femte i rækken af auktioner med formålet at fremme bæredygtige designløsninger i træ.
For femte år i træk præsenterer FSC Danmark landets grønneste auktion, ”FSC Green Goods”. Det sker i samarbejde med Lauritz.com Roskilde.

Til auktionen har FSC Danmark samlet mange forskellige produkter, der alle bærer FSC-mærket, som står for bæredygtigt træ og papir. Det er for eksempel muligt at byde på havemøbler, gyngestativer, stole, knivsæt og meget andet produceret af bæredygtigt træ og papir.

- ”FSC Green Goods er en helt særlig auktion, fordi der er mulighed for at byde på vidt forskellige produkttyper, som alle bærer FSC-mærket, og samtidig går overskuddet til at fremme bæredygtig skovdrift i hele verden. Jeg vil derfor opfordre alle til at besøge lauritz.com og se de mange produkter. Der vil helt sikkert være noget for en hver smag, siger Morten Hadsund Brodde, FSC Danmark.

Til fremme af bæredygtig skovdrift
Målet med auktionen er at slå et slag for FSC-mærket, som sikrer ordentlige forhold for skove og mennesker i hele verden. Selvom skovproblematikker kan virke fjerne, er én af løsningerne nær, nemlig ved at vælge FSC-certificerede produkter.

Overskuddet fra den grønne auktion går ubeskåret til FSC Danmarks arbejde med at fremme FSC-mærket og dermed bæredygtig skovdrift. Lauritz.com Roskilde donerer både køber- og sælgersalær til det gode formål. Auktionen FSC Green Goods løber i 10 dage frem til søndag den 12. maj.

Flere danske virksomheder har i år valgt at støtte op om FSC-mærket ved at donere FSC-produkter, som vil blive bortauktioneret til auktionen. På fsc.dk/greengoods er der en liste over alle virksomhederne og de donerede produkter. Læs mere om auktionen på Lauritz.com og byd på produkterne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094