23948sdkhjf

Køkkenkoncern vokser igen

Produktions- og salgsselskabet TMK, der står bag Tvis Køkkener og Svane Køkkenet, har forbedret sit resultat for tredje år i træk.
I 2012 har TMK A/S forbedret sit resultat før skat med 5,7 mio. kr. til et overskud på 23,7 mio. kr. I perioden er bruttoresultatet steget fra 71 mio. kr. til godt 90 mio. kr. som et resultat af øget omsætning.

Øget salg til erhvervslivet
Nettoomsætningen steg i perioden med 19,6 pct. til trods for stadig stor konkurrence på privatkundemarkedet. Det var således erhvervsmarkedet, der stod for den pæne vækst, trods indtjeningsmarginerne inden for dette segment er lavere.

Køkkenkoncernen har i året fortsat haft fokus på kvalitet og design og i 2012 introducerede man igen nye produktserier, som har bidraget til den øgede omsæting.

Den pæne fremgang skyldes ifølge koncernen tilbageholdenhed på omkostningssiden og større effektivitet i produktionen. Ledelsen anser også stabile indkøbspriser som en væsentlig årsag til det forbedrede resultat.

Flere butikker og nye markeder
I 2012 har TMK øget sin tilstedeværelse i Danmark og Norge med nye butikker i både Tvis- og Svane-kæden. Samtidig har køkkenkoncernen taget første skridt i Schweiz og Mellemøsten, hvor man har indgået sin første aftale om opstart.

Pr. 31.12.2012 udgør koncernens rentebærende gæld 38,6 mio. kr., hvilket er 41,1 mio. kr. lavere end året før.

Koncernen forventer at et stigende salg på de nordiske markeder vil øge omsætningen og forbedre resultatet i 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078