23948sdkhjf

1005: Køkkenbranchen mødtes i Nordrhein-Westfalen

Artikel i Træ og Industri Oktober 2005
Tekst: Kaj Hansen Træ og Industri, Oktober 2005.

Fra den 17. - 23. september valfartede køkkenbranchen til den nordlige del af Nordrhein-Westfalen. Alene fagmessen FOCUS Küche & Bad tiltrak næsten 10.000 fagfolk, der besøgte messehallerne i Enger og Bad Salzuflen. Der var mange nyheder, og de flotte stande tiltrak stor opmærksomhed.

FOCUS Küche & Bad fandt sted for første gang i 2001 og er i dag anerkendt som en meget effektiv udstillingsplatform for køkkenbranchen. Fagmessen henvender sig specielt til køkkenfaghandlen samt til køkken- og badprodu-center.

I år præsenterede 74 virksomheder i Enger og Bad Salzuflen:

- køkkenmøbler og –elementer
- bordplader med tilbehør
- emfang
- vaske og armaturer
- belysning
- ovne og mikrobølgeovne
- opvaskemaskiner
- køleskabe

I Bad Salzuflen udstillede bl.a. SPEKVA, Consentino, Constructor, Silverline, Liebherr og Varia.

- Vi fik mange gode besøg. Der manglede nok de mere spontane besøg. Måske på grund af den nye placering i Bad Salzuflen, der ikke blev helt så godt modtaget af de besøgende, som man havde forventet. Umiddelbart vil jeg mene, at vi nok deltager næste år igen – især med udsigten til, at messehallerne i Bad Salzuflen får en optimal position i messelandskabet, sagde Claus Kristiansen fra SPEKVA.

Damixa har sin stand i Enger. Jochen W. Müller, salgschef for Damixa i Tyskland sagde, at den store interesse og det stigende antal udstillere bekræfter, at FOCUS Küche & Bad er et perfekt kommunikationsled mellem producenter og faghandel.

Ole Duholm fra Netto-Line var blandt de mange fagfolk, der kørte rundt og kiggede ind i de tyske køkkenproducenters showrooms ( http://www.küchenmeile.de ). Han fik mange gode indtryk med hjem.

- Det var spændende at se, hvad vores tyske kolleger har at byde på, fortæller han.

Pt. bygges to nye messehaller i Bad Salzuflen, der bl.a. skal huse ZOW i februar 2006. FOCUS Küche & Bad finder derfor sted på 15.000 m2 i Bad Salzuflen og 7.000 m2 i Enger i perioden 16.-22 september 2006. I Bad Salzuflen vil der fremover desuden være mulighed for at indrette permanente showrooms.

Lis Nørgaard er messens agent for danske virksomheder, der er interesse-rede i at udstille på FOCUS Küche & Bad og står gerne til rådighed med detaljerede oplysninger.

Lis Nørgaard, Denmark Business Consulting, telefon: +49 2131 71 89 460, email: info@denmarkconsulting.de, http://www.denmarkconsulting.de

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078