23948sdkhjf

1005: Løsninger til en forbedret bearbejdningskvalitet og fleksibilitet

Artikel i Træ og Industri Oktober 2005
Tekst: Kaj Hansen Træ og Industri, oktober 2005.

SCM har netop på dette års LIGNA-messe lanceret en helt ny line af CNC-maskiner: Record Action Line. Maskinerne er en videreudvikling af SCMs kendte Record-serie, og den nye model-række har et bredt anvendelsesområde inden for såvel træ som aluminium, plast, komposit mv.

Den nye Action Line-serie har fleksibiliteten til at tilpasses mange forskellige produktionsbehov. Den har alle væsentlige egenskaber og funktioner, der kræves til CNC-bearbejdninger.

Roterende vektorakse, boreenheder komplet med savklinge-enhed, koblinger til pneumatiske clamps og højkapacitets vakuumpumper. Disse er blot nogle af de egenskaber, SCM tilbyder som standard på Action Line – hvor sammenhængen mellem pris/ydelse også er særdeles attraktiv.

SCM Record Action Line kommer i prædefinerede konfigurationer, som kun har meget kort leveringstid. Maskinerne kan fås med flere forskellige arbejdsborde, blandt andet SCMs Autoset-bord med lynhurtig omstilling. Der er også mulighed for en række forskellige bearbejdningshoveder, som kommer i 3- eller 5-akset udgave.

Derfor kan Action Line anvendes til snart sagt alle opgaver, man vælger blot maskinen i den bestykning, der passer til det enkelte produktionsbehov.

Action Line er udstyret med markedets førende teknologi. Maskinkroppens opbygning er særdeles kraftig og stabil for at eliminere vibrationer under bearbejdningen og dermed opnå en højere slutfinish på produktet. Action Line er udstyret med SCMs nye elektrospindler, som er kraftigere ,end det der er set tidligere. I det hele taget har SCM udstyret maskinen med de nyeste tekniske løsninger til at forbedre bearbejdningskvaliteten, reducere vedligehold, reparationstider og slitage på komponenterne mv.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375