23948sdkhjf

1005 TA: Bedre styr på telefoni

Artikel i Træ og Industri Oktober 2005
Teleudstyr til fordelagtige priser og et serviceeftersyn af alle eksisterende teleaftaler. Det er resultatet, efter at Træets Arbejdsgiverforening har indledt et samarbejde med TDC Mobil Center i Roskilde.

Alle medlemmer af Træets Arbejdsgiverforening får nu mulighed for at få forbedret forholdene vedrørende ind-køb af mobiltelefoner og de generelle forhold omkring telefoni. Det sker, efter at Træets Arbejdsgiverforening har indgået attraktiv aftale med TDC Mobil Center Roskilde.

»Alle medlemmer af Træets Arbejdsgiverforening skal blot tage kontakt til mig, så sørger jeg for, at de får leve-ret produkterne til attraktive priser, som vi har forhandlet os frem til med Træets Arbejdsgiverforening. Eneste forudsætning er, at de enkelte medlemmer kontakter mig personligt,« forklarer Claus Dechlis fra TDC Mobil Center Roskilde.

Aftalen med TDC Mobil Center i Roskilde kan betragtes som en udvidelse af den eksisterende telefoniaftale, som Træets Arbejdsgiverforening har med TDC om telefonabonnementer.

I aftalen med TDC Mobil Center er der også lagt op til, at medlemmerne kan få gennemtjekket alle eksisterende telefonaftaler for at se, om de er tiptop:

»Vi tilbyder at kigge alle aftaler igennem og se, om de enkelte medlemmer nu også får en forretningsmæssig gevinst ved de eksisterende aftaler – eller om vi måske har nogle ændringer, der giver mere fordelagtige forhold. Med andre ord kan vi hjælpe med at optimere de eksisterende TDC-aftaler,« forklarer Claus Dechlis.

Investerer man i telefoniprodukter gennem den nye aftale med TDC Mobil Center i Roskilde, er det i kraft af TDC Mobil Center-kædens vide udbredelse muligt at blive serviceret over hele landet. Kæden består af 36 fran-chise-forretninger.

Læs mere om kæden på www.tdcmobilcenter.dk .

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062