23948sdkhjf

0905: Cruing Diamantværktøj nu også i Danmark

Artikel fra Træ og Industri September 2005
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Cruing DK er etableret i Danmark med virkning fra den 1. marts 2005 og beliggende i Herning.
Virksomheden er tilknyttet Cruing koncernen, Cruing Srl der er en af verdens førende producenter af skærende diamantværktøj til træ- og møbelindustrien, og som i dag er repræsenteret i ikke mindre end 5 lande. Foruden den nyetablerede virksomhed i Herning er Cruing repræsenteret i Italien,USA/Cannada, Spanien og England.

Optimale løsninger
Den danske afdeling er stiftet af Jan Lynge, som har 18 års brancheerfaring startende med en uddannelse som maskinsnedker og herefter 14 års ansættelse hos UNIMERCO A/S . Først som slibeteknikker i en årrække og herefter igennem 11 år, som konstruktør med speciale inden for udvikling af skærende værktøjer. De seneste år har Jan Lynge været beskæftiget som udviklingskonstruktør inden for Optimeringsløsninger.
Jan Lynge ligger ikke skjul på, at den store branche- og værktøjserfaring som han er i besiddelse af, giver en god grobund for, at hans kunder vil få den optimale løsning, og en løsning der netop passer til den pågældende virksomheds behov i produktiosprocessen.

Optimering er vigtigt
Samarbejdet med Cruing startede ifølge Jan Lynge via en kontakt til to tidligere kollegaer, der var beskæftiget i England og som af Trevor Barnes og Keith Baliey begge fra Cruing England, blev opfordret til at kontakte Jan Lynge med henblik på etableringen i Danmark.
Jan Lynge køre foreløbig sin virksomhed fra privatadressen i Gjellerup ved Herning, og den primære målgruppe er køkken- og pladeindustrien, der bearbejder spånplader og MDF plader.

Jan Lynge har stor tiltro til fremtiden, selvom opstarten til tider har været lidt vanskelig. Der er p.t god kundekontakt via det opsøgende arbejde, og der afgives mange tilbud til potentielle kunder. Selve logistikken for ordreindgangen er 24 timer og efter accept fra kunden er der en fremstillingstid på ca. 3 – 4 uger.

Den nye værktøjsleverandør mener, at hans styrke - med en lang faglig baggrund i rygsækken -, ligger inden for design og optimering af værktøj. Han finder, at netop optimering er et vigtigt led i produktionsprocessen.
Optimismen fejler da heller ikke noget, idet Jan Lynge inden årets udgang vil investere i en gnistbearbejdningsmaskine for bearbejdning af diamantværktøj, som en yderligere service over sine kunder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078