23948sdkhjf

Møbelmesse i Vejle for fjerde gang

DGI-huset i Vejle lægger til efteråret haller til den fjerde udgave af Møbelmessen.dk, som i år satser særligt på at tiltrække indkøbere fra Norge og Sverige.
Arrangørerne bag Møbelmessen.dk er godt i gang med at etablere sig som en tilbagevendende begivenhed i den danske messekalender.

I år afholdes messen således for fjerde gang, og i lighed med de foregående messer bliver det DGI-Huset i Vejle, som danner rammen. Årets messe er dog rykket nogle uger og finder denne gang sted i dagene 14.-16. november.

- Vi følger mange af vore udstilleres ønske om at messen ikke rammer efterårsferien, og at en lidt senere placering vil gøre messen endnu mere attraktiv som stedet, hvor det kommende års nyheder vil være at se for første gang, forklarer arrangør Esben Veng-Christensen, Global Furniture A/S.

Næsten 70 udstillere, heraf flere nye, deltog på messen i fjor, og Esben Veng-Christensen satser på at bygge videre på den positive udvikling:

- Vi vil være messen for den almindelige møbelhandel i hele Skandinavien og det naturlige mødested for alle aktører i denne del af branchen. Norge og Sverige vil som sidste år være i fokus i vort markedsføringsarbejde og vi håber at kunne tiltrække betydeligt flere indkøbere fra disse markeder end vi tidligere har set, siger han.


Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094