23948sdkhjf

0405 TEMA: Et tusinde kvadratmeter med den nyeste teknologi

Artikel i Træ og Industri April 2005
På Ligna messen vil man kunne se det store program af kantlimemaskiner, CNC-centre samt pladesave og som noget nyt se en online-kontrolleret produktion med demonstration af hver enkel individuel maskinen på netværket.

Inden for kantlimere, vises flere modeller i ”SPRINT” serien, fra grundmodellen til den mellemstore type. Det fremragende design og ikke mindst det store antal af bearbejdningsmuligheder ”op til 30 forskellige enheder” har bevirket en stor interesse de seneste måneder for netop denne model-serie.

Til den større produktion og industri, vil modellerne TRIATHLON og ACCORD åbne for en masse muligheder. TRIATHLON ”dynamic one” og ”dynamic two” er karakteriseret ved en optimal price/performance omfang af fuldt bestykket kantlimemaskiner. ACCORD serien bemærker sig med en kapacitet på op til 30 mm. kanttykkelse og 60 mm. emnetykkelse.

Den seneste introduktion i bearbejdningscentre ”PRO-MASTER 7123” har gjort sig bemærket i produktomfanget af CNC-bearbejdningscentre. PRO-MASTER er karakteriseret af det store bearbejdningsmål og dens høje dynamik. Værktøjsdelen er forblevet kompakt men ikke desto mindre rigt bestykket og giver en høj grad af fleksibilitet i produktionen. Et stort antal af enheder og værktøjer kan automatisk tilføjes via værktøjsveksler. Betjeningen med det mest opdateret software, giver operatøren interessante muligheder for integration af andet ”windows” baseret software i forbindelse med forberedelsen af
bearbejdning.

CNC-centrene EASY-MASTER og UNI-MASTER vil også blive udstillet. UNI-MASTER bemærker sig med et stort udvalg af forskellige bordsystemer hvilket bevirker at man hurtigt kan skifte fra eksempel matrix bord til et fladt bord. Denne maskine tilbyder med hjælp af matrixbordet, muligheder for rationel fræsning af korpus-materiale og med det flade bord muligheder for bearbejdning med kipbare enheder og større værktøjer.

De vertikale pladesave vil også blive udstillet på LIGNA 2005. Den kompakte PK-1255 som svaret på en pladsbesparende opskæring af pladematerialer og PK-1230 den fuldautomatiske pladesav med automatisk positionering for horisontalsnit, digital-displays, start/stop cyklus – alt dette tilbyder en høj grad af bekvemmelighed og effektivitet ved opskæring af pladematerialer.
Ligna 2005 stand E 14 i hal 15.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066