23948sdkhjf

0405: København som midtpunkt ved møbelmessen

Artikel i Træ og Industri April 2005

København som midtpunkt ved møbelmessen

Kilde: Træ og Industri, april 2005.
Tekst: Kaj Hansen, Træ og Industri.

Når Bella Center 19.-22. maj byder indenfor til Copenhagen In-ternational Furniture Fair, bliver der lagt ekstra vægt på ”Co-penhagen”. Hele byen bliver nemlig inddraget i design- og mø-belmekkaet.

Når gæsterne på møbelmessen i Bella Center har nydt de mange ud-stillere, shows og nye talenter, er der stadig meget at se.

Copenhagen International Furniture Fair byder nemlig ikke bare vel-kommen i Bella Center, men i hele København.

- Messen har skiftet navn fra Scandinavian Furniture Fair til Copenha-gen International Furniture Fair. København er jo et mekka for design og arkitektur, og derfor prøver vi for første gang at inddrage hele by-en, som modemessen CIFF har gjort siden 1993, siger udstillingschef Camilla Demuth.

Gratis goder
Når billetten er indløst i Bella Center kan man ganske gratis besøge både Kunstindustrimuseet, Dansk Arkitekturcenter og Dansk Design Center. Sidstnævnte byder blandt andet på værker af tidens hotteste designere, nemlig de brasilianske Campana-brødre, side om side med gamle kendinge som for eksempel finske Eero Aarnio.
Under hele messen vil møbelfirmaernes showrooms i hele København holde ekstraordinært åbent.

Besøg nye byrum
Er det første besøg i København – eller vil man bare gerne se nye si-der af byen – er der mulighed for guidede ture under møbelmessen.

Copenhagen X, som er et forum, der arbejder for at fremme byudvik-lingen, arrangerer ture til nogle af byens nyeste kvarterer.

Den ene tur giver et overblik over Ørestaden, som i disse år skyder op omkring Bella Center. Denne nye del af København byder på Dan-marks Radios nye bygninger, koncertsal og det nye IT universitet.
Den anden tur foregår til vands. Fra båden kan man virkelig se den store transformation, som Københavns havn er ved at gennemgå fra industrihavn til en del af bymiljøet. Og selvfølgelig er en af turens højdepunkter at se det nye operahus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096