23948sdkhjf

0405: Nyt firma i udsugningsbranchen

Artikel i Træ og Industri April 2005

Nyt firma i udsugningsbranchen

Kilde: Træ og Industri, april 2005.
Tekst af Kaj Hansen, Træ og Industri.

Virksomheden FlexAir tilbyder projektering, salg og montering af udsugningsløsninger til forbedring af arbejdsmiljøet i industrien og håndværksfagene.

FlexAir er beliggende i Hedehusene ved Roskilde og beskæftiger sig primært indenfor 3 hovedområder:

1. Centrale støvsugeranlæg rettet mod industrien til brug for spånsugning, fjernelse af slibestøv og restmaterialer, rengøring i produktionen mv.

2. Udsugningsanlæg til brug for fjernelse af svejserøg, udstødningsgasser, dampe mv.

3. Servicering og vedligehold af eksisterende udsugningsanlæg.

Firmaet indehaver er Jacob Vork der har flere års erfaring indenfor branchen.

Jacob Vork udtaler omkring etableringen af det nye firma: ”Jeg kommer fra en god stilling i en stor international koncern indenfor branchen, men fik lyst til at prøve mine egne ideér af og udfordre mig selv. Jeg fik ligeledes muligheden for at få agenturet på nogle produkter af høj kvalitet som ikke tidligere har været markedsført i større udstrækning på det danske marked. Derfor følte jeg at tiden nu var kommet til at gå egne veje”.

FlexAir markedsfører produkter fra firmaet SCANDAB AB i Sverige. SCANDAB AB er en del af Lindab-koncernen og producere og sælger udstyr til brug for centrale støvsugeranlæg. Ligeledes har de et stort sortiment af udstyr til brug indenfor træindustrien til fjernelse af træstøv og spåner.

”SCANDAB er virkelig en seriøs og kompetent samarbejdspartner. De bakker godt op omkring FlexAir og har givet os et godt grundlag for at komme godt fra start. Der er igennem tiden solgt adskillige anlæg fra SCANDAB i Danmark – dog primært på projektbasis direkte fra SCANDAB. Ejerne af disse anlæg har nu fået muligheden for at henvende sig ét sted såfremt de har brug for ændringer på deres anlæg, udbygninger, service eller reservedele”, udtaler Jacob Vork.

Yderligere markedsfører FlexAir et stort program af udstyr til brug for punktudsugning i form af punktsugearme for fjernelse af svejserøg, slangeruller og skinnesystemer for fjernelse af autogasser mv.

Jacob Vork fortæller om disse produkter: ”Her har vi virkelig fået fat i nogle produkter som fungerer optimalt. Som eksempel vil jeg gerne fremhæve vores punktsugearme der er konstrueret således at der skabes et optimalt luftflow gennem armen. Hele det afbalancerede bæresystem med friktionsled er placeret uden på armen således at det ikke skaber tryktab og turbulens i armen. At det derudover har været muligt at sætte prisen konkurrencedygtigt er naturligvis kun positivt."

Kundernes modtagelse af virksomheden har været god og forventningerne til fremtiden er positive.

Selvom virksomheden kun netop er opstartet overvejes det at ansætte en sælger til at betjene kunder og kundeemner i Jylland. FlexAir sælger primært direkte til slutbrugeren, men indgår gerne samhandelsaftaler med udvalgte firmaer der kan videresælger produkterne.

Yderligere information: FlexAir Jacob Vork Tlf.. 70 22 44 40


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062