23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robodrill giver øget effektivitet hos Skovby Møbelfabrik

Hos Skovby Møbelfabrik har de en CNC-maskine – en Robodrill – som er ideel til at bearbejde mindre emner og i et tempo og en proces, hvor der ofte skal skiftes værktøj.

Hos Skovby Møbelfabrik laver de møbler af højeste kvalitet. Tilbage i 2022 investerede de i en Robodrill, der skulle give endnu mere kvalitet til deres produktion.

Virksomheden laver mange forskellige møbler med mange forskellige komponenter. Derfor skulle der også en særlig løsning til for at opfylde produktionsbehovet hos Skovby Møbelfabrik.

Det behov blev opfyldt med en Robodrill fra Fanuc.

Robodrill er en fuldautomatiseret, kompakt CNC-bearbejdningscelle til bearbejdning af mindre emner i stål, komposit eller – som hos Skovby Møbelfabrik – træ. Med en Robodrill får du:

  • 70-barcenter via kølevæsketryk,
  • ultrahurtige værkstøjsskifte,
  • kapacitet til 21 værktøjer
  • robust konstruktion,
  • nem betjening og vedligeholdelse,
  • inituitiv iHMI.

Hos Skovby Møbelfabrik er Robodrill kombineret med en robot, der betjener maskinen – tilsammen en såkaldt GiboSmartSolution fra Gibotech. I dette tilfælde har robotten overtaget operatørens arbejde med at skifte værktøjet inde i CNC-maskinen.

Se alle GiboSmartSolutions fra Gibotech her

Med et fuldt automatiseret arbejdsflow får slutproduktet en ensartet kvalitet, et højere gennemløb giver øget produktivitet, og der kommer færre fejlbehæftede emner.

Alt i alt er det en løsning, som både højne kvaliteten af slutproduktet og øger effektiviteten i produktionslinjen.

Vil du høre mere enten om Robodrill eller CNC-maskiner generelt, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046