23948sdkhjf
Del siden

GIBOTECH A/S

GIBOTECH A/S - HIGH TECH VIRKSOMHED MED OMTANKE FOR KUNDENS ØNSKER.

Specialiseret i skræddersyede løsninger

Hos Gibotech A/S udvikler og leverer vi højteknologiske løsninger til et bredt udvalg af brancher og kunder. Vi er fokuseret på at medvirke til at optimere og effektivisere produktionsmetoder og dermed øge vores kunders konkurrenceevne.

Vores mange år i branchen har sikret os stærke kontakter og igennem vores forskellige samarbejdspartnere sikres det, at vi ved hvert projekt kan levere skræddersyede løsninger, der tager højde for kundens muligheder og begrænsninger. Ved at involvere kunden i udviklingsprocessen sikrer vi, at slutproduktet ikke kun er tilfredsstillende for os – men i særdeleshed også for kunden!

Vi tilbyder at udbygge og ombygge eksisterende anlæg samt at opdatere software. Vi yder en udstrakt grad af service og afholder kurser for jeres operatører. Gevinsten for alt dette er, at kunderne hos Gibotech er sikret den højest mulige effektivitet og konkurrencedygtighed – nu og i fremtiden.

Vi er specialiseret i højteknologiske løsninger til industrien, med henblik på, at sikre øget effektivitet, højere produktion, højere kvalitet, lavere stykomkostninger og i sidste ende - øget indtjening !


Service
Gennem en høj servicegrad får kunden en effektiv og problemfri produktion uden stop. Vores serviceafdeling har et indgående kendskab til de produkter som vi forhandler, og kan i mange tilfælde løse problemet med det samme.

Vi tilbyder en fast serviceaftale til alle vores kunder, der sikrer en lav responstid og mulighed for online hjælp igennem "Team viewer", der giver vores teknikere mulighed for at overtage styringen af maskinen - lige meget hvor i verden den er installeret.

Kursusvirksomhed
I tæt samarbejde med dig udformes en kursusplan således brugerne får det fornødne indblik i det nye maskinel. Gibotech prioriterer denne del højt, da vi har forståelse for de frustrationer og den usikkerhed der kan opstå hos medarbejdere i forbindelse med en produktionsomlægning/installation af nyt avanceret udstyr.

Når du tilmelder dig et kursus kan du være sikker på, at det er dygtige og erfarne instruktører som står for undervisningen, da vi prioriterer hands-on læring på vores kurser, hvilket betyder at du som kursist inddrages i praktiske øvelser hele vejen igennem kurset.


GIBOTECH A/S HAR ET TÆT SAMARBEJDE MED ET STORT ANTAL LEVERANDØRER:

Gibotech har igennem mange år leveret løsninger til industrien, og har igennem disse opbygget et uvurderligt netværk af samarbejdspartnere og leverandører. Nedenstående er 2 leverandører, som Gibotech i høj grad bruger.

C.M.S. S.p.A.:
CMS leverer maskiner til bearbejdning af plastic, komposite og især træmaterialer, og garanterer en præcis og hurtig bearbejdning af dine materialer.

Siden opstarten i 1969 har CMS SpA udviklet sig til en af markedets førende leverandører, hvilket ligeledes markerer sig igennem virksomhedens verdensomspændende netværk af forhandlere og kunder.

Vi har leveret CMS maskiner i Danmark i ca. 30 år, og har en lang tilfreds referenceliste. CMS hører til blandt verdens mest driftsikre maskiner. Udover træindustrien leverer CMS kundespecifikke specialmaskiner til mange brancher. Nye områder er fly- og bådproduktion, hvor CMS leverer maskiner der kan håndtere store emner helt op til 80 meter og med en 4 meter Z-akse.

FANUC LTD ~ FANUC Robotics:
Robot-løsninger fra Gibotech kræver enorm alsidighed og robusthed af de robotter der implementeres, hvilket også er årsagen til samarbejdet med FANUC, der har en enorm erfaring og know-how indenfor robotteknologi.

Gibotech A/S har igennem mange år forhandlet FANUC-robotter og de fleste af vores automatiserings-anlæg bruger disse robotter.

Vores samarbejde med FANUC skyldes, at de leverer yderst præcise og robuste robotter, hvilket er en kernekompetence indenfor automatisering.

I USA og Fjernøsten er FANUC den mest solgte robot og på egen fabrik i Japan er der ansat 400 medarbejdere og 2000 robotter. En robot kan principielt klare en hvilken som helst opgave, det er stort set kun fantasien der sætter grænser.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller yderligere informationer.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137
30
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047