23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hurtig levering på maskiner til bearbejdning af aluminium

Der er hurtig levering på maskiner fra Tekna - maskiner til dig, der vil have hurtighed og præcision i dit arbejde med aluminium.

Skal du opskalere produktionen, afprøve en ny teknologi, eller har du bare brug for en ny maskine til at bearbejde aluminium.

Så er du heldig, for der er lige nu hurtig levering på maskinerne fra Tekna.

Tekna har mere end 50 år bag sig på markedet for at designe og udvikle til bearbejdning af aluminium. Det er altså maskiner af høj kvalitet, som kan klare mosten i en industriproduktion. Og netop fordi, vi kan stå inde for kvaliteten af maskinerne og deres slutprodukt, er Gibotech forhandler af Tekna.

Du kan se hele sortimentet af maskiner fra Tekna her

Der er selvfølgelig mange forskellige maskiner at vælge imellem, men vi vil fremhæve to her:

TKE 984
Mobilt bulderhus med 4-akset bearbejdning; designet til boring, fræsning, gevindskæring og skæring i enhver vinkel fra -90° til +90° på stænger eller stykker i aluminium, lette legeringer og stål. Den 9 kW elektrospindel med HSK-63F værktøjsforbindelse er i stand til at udføre selv tung bearbejdning med fremragende, hurtige og præcise resultater. En fast værktøjsopbevaring med 14 pladser er installeret på venstre side af maskinen.

TKE 553
Dobbeltkappemaskine med to hoveder og 3 akser styret af automatisk bevægelse af det mobile hoved og elektronisk styring af alle 45° (interne) til 15° (eksterne) vinkler. Det er muligt at opnå en større skærenøjagtighed end nogen anden maskine i dens kategori. De automatiske beskyttelser af hovederne gør det til en avanceret model også set fra et sikkerheds- og ergonomisynspunkt.

Vil du høre mere om maskinerne fra Tekna og dine muligheder for hurtig levering? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063