23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: Häfele Connect Mesh App 2.0

Den populære smart home-app til bl.a. Loox, Nimbus og andre smart home-teknologier er nu tilgængelig i en opdateret og mere brugervenlig udgave.

Den opdaterede version af Häfele Connect Mesh-appen kan nu downloades til Apple og Android. På baggrund af input fra fagfolk såvel som brugere er appen blevet optimeret på en række punkter, der har resulteret i en mere enkel og brugervenlig smart home-teknologi.

Smart home-teknologien er mest kendt for intelligent styring af bl.a. Loox LED-systemet og Nimbus, der dæmpes, justeres og tilrettelægges via appen, men også højttalere, USB-porte, elektroniske skydedøre, tv-lifte og en række andre enheder kan tilkobles systemet. 

Fokus på brugervenlighed

I november 2023 kunne Häfele præsentere Loox-konfiguratoren, der sikrer en enkel og intuitiv planlægning af LED-belysningen. Med lanceringen af Häfele Connect Mesh 2.0 appen tager Häfele endnu et vigtigt skridt mod en mere intelligent smart home-teknologi.  

Med udviklingen af appen er der stillet skarpt på design og brugervenlighed. Til forskel fra tidligere generation af appen er der lagt vægt på at skåne brugeren for en række tekniske detaljer. Til gengæld bliver det nemmere at tilpasse funktionerne i kontrolpanelet og såvel som belysningen.
 
Udviklingen kommer dog ikke alene brugeren til gavn. Styresystemet er nemlig også blevet mere intuitivt og lettere at navigere i for installatøren, der får et samlet overblik over alle vigtige funktioner, hvilket baner vejen for en hurtigere og mere enkel opsætning.

Læs også: Her skræddersyr møbelsnedkeren selv belysningen

Flere fordele ved Häfele Connect Mesh 2.0

·      Forbedret interface tilpasset nat og dag samt andre præferencer
·      Udvidet netværk, der tillader tilkobling til endnu flere Häfele-enheder
·      Enkel og hurtig opsætning og tilføjelse af nye enheder
·      Kontrolpanelet kan tilpasses brugerens primære funktioner
·      Automatisk timing og indstilling af belysningen
·      Nem opsætning af stemmestyring via Amazon Alexa

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.032