23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vil du se de nyeste trends inden for haveindretning?

2024-Katalogerne Frirum for livet og Uderum er allerede landet i byggemarkederne og online på plus.dk – klar til at inspirere haveejere og virksomheder til at skabe skønne uderum, hvor man har lyst til at opholde sig. 

Vi kommer ikke udenom, at haver og uderum fylder mere og mere i drømmen om det gode liv med hus og have. 

I dag er den personlige indretning af haven lige så vigtig som husets rum inden døre - og det er netop et område, der er værd at investere i, da det er med til at løfte både husets værdi og livskvaliteten.

"Uderummet har mange funktioner, og det er vores ønske at gøre det så nemt som muligt at forene det hele i et helstøbt og skønt rum. Et rum, der både har plads til hygge, leg, vasketøj, træning, opbevaring, biodiversitet, fællesskabet, alenestunder og meget mere," fortæller Hanne Larsen, der er salgschef hos PLUS A/S om tankerne bag årets nyheder.

Tjek 2024-katalogerne her.

NYHEDER 2024
Blandt nyhederne til haven i år, finder du blandt andet:

  • To nye serier af listehegn - Harmoni og Tangent - som er ideelle som rumdelere i uderummet. Det åbne design skærmer af, uden at virke tæt og uvenligt og kan samtidigt fungere som et "espalier" til klatrende planter.
  • En ny serie af de populære havehuse - Classic Multi Havehuse med saddeltag og god rummelighed. Findes i 8 varianter med muligheden for at kombinere både opbevaring og indretning af et overdækket opholdsrum
  • Komplette løsninger til terrassemiljøet på den hævede terrasse: Afskærmning i form af hegn i stål eller glas, trappegelænder og terrassetrappe i samleklare sæt bestående af trappevanger og trinbrædder.

----

Står du med et spændende indretningsprojekt til et uderum og mangler råd og vejledning - eller har du spørgsmål til vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf 7996 3333.

 

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.047