23948sdkhjf
Del siden

PLUS A/S

Hos PLUS A/S designer og udvikler vi alt i uderumsartikler og indretning til den private have og erhverv.

Vores historie går mere end 80 år tilbage i tiden og udspringer af en veldrevet familievirksomhed. Og i dag er vi ikke kun kendt for høj kvalitet og mangeårige erfaring - men også for at designe trendskabende produkter i gode materialer med lang holdbarhed. 

Gå på opdagelse i vores store produktsortiment fordelt på hele 5 varekategorier - hegn, møbler, uderum, leg og have - som gør det muligt for kunden at skabe et smukt og sammenhængende uderum. 

www.plus.dk.

Over 1500 produkter og et bredt materialeudvalg
Træ er vores dna. Sådan har det altid været. Men vi følger med udviklingen og kundernes behov - og i dag tilbyder vi produkter i mange forskellige materialer.  Særligt genbrug af ressourcer har været på dagsordenen hos os i de seneste år, når vi har skulle vælge nye materialer. Derfor har vi som nogle af de første introduceret en møbelplanke i ReTex, som er et materiale fremstillet af 100% genanvendt tekstil og plast. 

Stort forhandlernetværk
I dag kan PLUS-sortimentet findes hos webshops og fysiske forhandlere i hele Europa. Forhandlernetværket tæller over 900 forhandlere fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Schweiz og Frankrig. Fælles for dem alle er, at de ønsker at tilbyde deres kunder det bedste og nyeste inden for indretning af uderummet.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031