23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det mest populære fra Gibotech

Lad os tage et blik tilbage på de nyheder fra Gibotech, som I læste allerflest gange i 2023.

2023 er så småt ved at gå på hæld, og det er tiden til de store tilbageblik.

Hvad var godt og skidt ved året, hvilke store begivenheder fandt sted…

… og hvilke nyheder fra Gibotech var de mest læste i 2023?

I var i hvert fald nysgerrige efter at læse med, hvad der (måske stadig) er Nordens største CNC-maskine. Den blev leveret af Gibotech tilbage i 2019 og er 55 meter lang, 11 meter bred og 10 meter høj. Og så kan den arbejde på alle fem akser.

Automationsanlægget, som dengang var på vej til Dolle, trak også læsere til. Det var nu pakket sammen efter at have stået et par måneder ude i produktionshallen hos os. Anlægget kan håndtere hele bearbejdningsprocessen hos Dolle og består af en CNC-maskine, en robot og rullebaner.

I samme boldgade ville I også gerne læse om den Robodrill, der står hos Skovby Møbelfabrik. Robodrill passer perfekt til virksomheden, fordi de har brug for en maskine, der kan håndtere mange forskellige komponenter.

Én af årets store nyheder fra Gibotech var, at vi nu også forhandler waterjets. En maskine, der giver mulighed for at bearbejde materiale, der er for skrøbeligt til andre bearbejdningsmetoder. Hvis du vil vide, om et vandskæringssystem er noget for din produktion, kan du læse om fem fordele ved waterjets her.

Er du interesseret i at høre mere om CNC-maskiner, waterjets eller generelt hvilke muligheder, der er for din produktion, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518 og få en uforpligtende snak.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046