23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få indblik i produktudviklingen af klassisk redskabsrum - 2024-nyheder på vej

Snart peaker flere måneders intenst arbejde, når vi inden længe sender en stak nyheder til have og uderum ud i verden. En helt ny serie af redskabsrum tilføjes i 2024 til vores produktkatalog. Få indblik i dele af udviklingsprocessen her.

Der ER altså bare noget særligt over den her tid på året, hvor der virkelig nørdes igennem - og hvor vi nærmer os højdepunktet for de nye produkter, som lanceres i 2024.

Produktudvikling er for os nemlig meget mere end tegninger og streger på en skærm. Produktudvikling handler for os om at have hænder og øjne med hele tiden, afprøve, optimere og tilpasse på det konkrete produkt. Vi slipper altså ikke produktet bare fordi det lanceres i det nye år, vi kommer løbende til at vende tilbage og se, om alt fungerer som det skal eller om der er plads til forbedringer.

Lige nu er vores designteam i fuld gang med at teste, hvordan produkterne klarer sig i forhold til: 

  • Æstetik
  • Funktionalitet og holdbarhed
  • Brugervenlig samlemetode
  • Fragtvenlige samlesæt

Kom med bag kulissen her - og se, Lis, der er ved prøvesamle et af de nye redskabsrum, som hun og teamet har tegnet og udviklet til næste års nyheder.

Vi glæder os til at kunne vise mere. Indtil da kan du finde et hav af produkter til haveindretning her

_______

Står du med et spændende indretningsprojekt til et uderum og mangler råd og vejledning - eller har du spørgsmål til vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf 7996 3333.


 

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.047