23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvalget af kollektioner med OEKO-TEX® vokser

Endnu en kollektion i Sørensen Læders sortiment har modtaget den anerkendte certificering, OEKO-TEX®. Denne gang er det NUANCE, som er resultatet af et tæt samarbejde med den danske designduo, Space Copenhagen.

NUANCE-kollektionen afspejler deres ønske om en sansemæssig blanding af naturlige toner og teksturer. Space Copenhagen er kendt for deres kreative alsidighed på tværs af en bred vifte af designdiscipliner, og deres stil reflekteres i deres omhyggelige materialevalg samt deres stræben efter bæredygtigt æstetisk design. Vi er stolte af samarbejdet, og at vi kan fremvise denne unikke læderkollektion. 

Naturlig skønhed møder enestående holdbarhed
NUANCE tilfører et strejf af ægthed, autenticitet og karakter til ethvert projekt. Læderets unikke egenskaber og look gør kollektionen til det perfekte valg for kontraktmarkedet. Derfor er vi glade for, den nu har opnået en OEKO-TEX®-certificering.

De synlige strukturer og naturmærker afspejler den iboende skønhed i hver eneste NUANCE-hud. En let, usynlig overfladebelægning bevarer på én gang hudens blødhed og beskytter læderet mod brug og slid. Det giver læderet et lækkert touch, samtidig med at det er holdbart.

OEKO-TEX®-certificerede kollektioner 
Udover NUANCE er Sørensen Læders BASIC, CLASSIC, ENVY, FLUX®, OPTIMO, SAVANNE® og SPECTRUM certificeret med OEKO-TEX®.

Disse kollektioner opfylder de højeste standarder for sikkerhed, kvalitet og bæredygtighed. Vores forpligtelse går ud over at skabe smukke kollektioner; den omfatter også at sikre, at vores materialer ikke indeholder skadelig kemi.

Sørensen Læder A/S
Lægårdsvej 19
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK50828514
P nummer: 1001956576

Kontaktperson

SH
Stine Hjulmann
Content & Communications Specialist
sh@sorensenleather.com

Send til en kollega

0.048