23948sdkhjf
Del siden

Sørensen Læder A/S

Sørensen Leather er et globalt mærke kendt for at levere noget af det mest avancerede, eftertragtede læder i verden. Med hundredvis af forskellige farvevarianter og mulighed for at levere ethvert projekt af enhver størrelse.

Faktisk er vi den eksklusive leverandør af ikoniske designs som Arne Jacobsens Egg™ stol og Swan™ stol, eftertragtede designs af Finn Juhl, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm. For ikke at nævne nye moderne ikoner på vej.

Vi arbejder med museer, gallerier, kulturcentre, operahuse, hoteller, kurbade, restauranter, barer, caféer, detailbutikker, lufthavne og banker. At skabe innovative læderapplikationer til kunst, designobjekter, arkitektur, indretning, møbler, mode, personligt tilbehør og mere. Listen er lang, og du er kun begrænset af din fantasi.

Læder er et lækkert, naturligt materiale og en legeplads for kreative med lyst til at eksperimentere. Vi inviterer dig til at tage læder ud over det typiske eller traditionelle.

Hvis du er nysgerrig efter læder og dets kreative potentiale, hjælper vi dig med at tage din idé fra idé til færdiggørelse.

Sørensen Læder A/S
Lægårdsvej 19
8520 Lystrup
Danmark
CVR nummer: DK50828514
P nummer: 1001956576
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031