23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få en 9% hurtigere arbejdscyklus

En arbejdscyklus på CNC-maskinen tracer er 9% hurtigere end ved lignende maskiner.

Hvis du har en tracer i din produktion, har du en CNC-maskine, som arbejder 9% hurtigere end andre, lignende maskiner. Det kan lade sig gøre, fordi værktøjerne altid er tilgængelige lige foran bearbejdningsenheden, så et værktøjsskifte tager mindre end 15 sekunder.

Det er altså noget, som i sidste ende kan mærkes på bundlinjen, fordi du kan bearbejde flere emner og dermed øge din produktion.

Se alle CNC-maskiner hos Gibotech her.

Tracer kan bearbejde både bløde og hårde plasttyper. Og i alle størrelser. Udover den hurtige arbejdscyklus har tracer nemlig den egenskab, at vakuumet i arbejdsbordet udelukkende koncentreres i det område, som er i brug. Det betyder, at du kan bearbejde selv mindre emner, fordi de bliver holdt effektivt fast.

Bearbejdningsenheden er optimeret særligt til plast, og der er derfor ingen vibrationer under bearbejdningen; heller ikke ved højhastighedsprocesser.

Tekniske specifikationer
Tracer 100

Vektorhastighed, X-Y-akser: 56-78 m/min.
Rotationshastighed: 24.000 omg. pr. min.
Antal pladser på værktøjsskifter (op til): 57
Vertikale spindlere (op til): 21
Horisontale spindlere (op til): 12

Bemærk, at tracer fås i forskellige versioner med andre tekniske specifikationer. Så der er helt sikkert en tracer, der passer til dit produktionsbehov.

Vil du være sikker på at få den helt rigtige løsning? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031