23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En fortælling om håndværk og tidløs skønhed

Sørensen Læders ELEGANCE-kollektion fejrer sit 25-års jubilæum og står i dag som et vedvarende bevis på luksuriøst håndværk og stræben efter udsøgt design. Kollektionen udsprang af en opdagelse i den fortryllende by, Venedig. Siden da har ELEGANCE kontinuerligt udviklet sig og er blevet et symbol på excellence i læder- og designbranchen.

Under et besøg i Italien i slutningen af 1990’erne opdagede grundlæggeren af Sørensen Læder, Arne Sørensen, en særlig tegnebog. Tegnebogens design og udseende blev hjørnestenen for at skabe en helt ny læderkollektion.

”Det var tegnebogens udseende, jeg sigtede efter, da jeg ønskede at skabe en eksklusiv kollektion med en naturlig overfladeglans, der kun var tilgængelig i få farver,” siger Arne Sørensen.

De nøje udvalgte farver, herunder Sort, Indisk Rød, Mokka og Valnød, er tidløse og indkapsler essensen af sofistikeret elegance. Hver eneste hud er unik både i farvetone og tekstur. Over tid udvikler læderet subtile ændringer i tonerne, når det udsættes for lys og brug. Dette er en indikation på kollektionens vedvarende appel og charme.

Naturlig, glat overflade
I 1998 blev ELEGANCE-kollektionen officielt født. Målet var at skabe et læder med en glat og naturlig overflade samt en ekstraordinær dybde. 25 år senere fortsætter ELEGANCE-kollektionen med at fortrylle branchen med sin fasthed, fleksibilitet og smukke udseende, som udvikler en naturlig patina over tid.

De fineste råhuder
Sørensen Læder har omhyggeligt udvalgt de fineste europæiske råhuder til ELEGANCE-kollektionen for at sikre, at kun de højeste standarder for kvalitet er opfyldt. Hvert stykke læder er valgt med omhu og fremviser eksemplarisk holdbarhed, designet til at bevare sin form og skønhed, selv efter langvarig brug. Uanset om ELEGANCE anvendes i private hjem, på virksomheders hovedkontorer eller i VIP-lounges, vil kollektionen leve op til sit navn som et symbol på uovertruffen kvalitet og tidløs elegance.

Kort om ELEGANCE

  • Et luksuriøst anilinlæder med en ekstraordinær dybde. Anilin er betegnelsen for læder, der er garvet og farvet uden finish på toppen. Overfladen er helt naturlig, og porerne er åbne. Dette gør læderet 100% åndbart og giver den bedste siddekomfort.
  • Fast og samtidig fleksibelt med synlige naturmærker.
  • Det ultimative valg inden for klassisk elegance og placerer sig i toppen af Sørensen Læders sortiment af high-end læderkollektioner.
  • Udvikler en smuk, naturlig patina, der opstår over tid afhængig af lysforhold, tid og brug.

For yderligere information om ELEGANCE, besøg venligst sorensenleather.com.

Sørensen Læder A/S
Lægårdsvej 19
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK50828514
P nummer: 1001956576

Kontaktperson

SH
Stine Hjulmann
Content & Communications Specialist
sh@sorensenleather.com

Send til en kollega

0.172