23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reparation i stedet for genanvendelse: REDOCOL-produkter til overfladereparation

Snedkere eller tømrere er ofte de første, der kontaktes, når det handler om reparation af overfladeskader på møbler, døre eller trægulve. De finder de rigtige produkter til formålet hos Ostermann.

Slut med smid-væk-mentaliteten. I dag bliver ikke alle møbler, døre eller gulve straks udskiftet, hvis de får en lille skade. Der er i højere grad fokus på bæredygtighed og mindre brug af naturressourcer. Det er dog vigtigt at vælge de rigtige produkter, afhængigt af skadetype og -størrelse og overfladens materiale og tilstand. Med hård voks, blød voks, lakstifter og specialprodukter i mange farver tilbyder Ostermann præcis den rigtige løsning. Særligt praktisk er REDOCOL-korrektionssystemet i systainer. Her er de vigtigste hjælpemidler til træoverfladekorrektion samlet og klar til brug i den praktiske kuffert, som kan tages med til kunden. Du kan finde al information om emnet ved at indtaste søgeordet "#Overfladekorrektion" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

Alt i én kuffert: REDOCOL-korrektionssystemet

Så behøver man ikke lede længe på lageret efter de rigtige materialer! Den praktiske systainer-kuffert indeholder de vigtigste hjælpemidler til korrektion af træoverflader. Indholdet afspejler Ostermann-eksperternes årelange erfaring: Ud over 40 stænger blød voks og 30 stænger hård voks i gængse farver, findes et farveblandingssystem, kantlakstifter og det vigtigste tilbehør til at bruge dem. Også spraymaling til overfladefinish er der tænkt på. 

Foretrækker du individuelle produkter? 

Hvis du kun har brug for enkelte produkter, kan de selvfølgelig også købes separat hos Ostermann. Blød voks, hård voks og lakstifter fås i omkring 140 afstemte enkeltfarver eller farvesorterede sæt. Derudover findes et væld af specialprodukter, som f.eks. fyld- og modelleringsspartel eller møbelopfriskere. 

Sådan finder du den rigtige farve 

Brug hurtigsøgningen i Ostermanns webshop til at finde de matchende farver. Indtast blot dekoration og pladenummer på den beskadigede spånplade, og få anbefalet passende tilbehør, såsom hård voks, blød voks eller kantlakstift. Som alternativ findes der en prøvekæde med alle tilgængelige farver. 

Nyhed: Struktur-penselpenne

Nye i sortimentet er struktur-penselpennene fra REDOCOL. Sættet består af 10 forskellige penne med en laserende opløsning, som er særligt udviklet til at aftegne fine træårer. Den hurtigtørrende lasur kan bruges indendørs på ægte træ, dekorationsoverflader og metal.

Tips og tricks fra Ostermanns eksperter 

Tømrere og snedkere, som er i tvivl om, hvilket produkt der anvendes til hvilken skade, og hvordan de enkelte artikler bruges, anbefales at tage et kig på de mange produkter i Ostermanns webshop. I området "Overfladekorrektion" er der ikke kun svar på de hyppigst stillede spørgsmål om dette emne, men også en trinvis vejledning med forklarende fotos. 

Ostermann: Service, udvalg og tempo

  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment 
  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Alle kanter også til nulfugeteknologier 
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Personlig rådgivning og webshop
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Rudolf Ostermann GmbH er med sine ca. 500 medarbejdere en effektiv samarbejdspartner for alle kunder i træ- og møbelbranchen. Ostermann, der startede som specialist inden for møbelkanter, leverer nu et bredt og konstant voksende sortiment af produkter til møbelfremstilling til mange tusinde virksomheder i hele Europa. Ud over kanter tilbyder virksomheden også tekniske profiler og værkstedsartikler.

Takket være den geografiske nærhed har det danske marked siden midten af 2013 været betjent direkte fra Ostermann-lageret i Bocholt. Danske kunder nyder derfor ikke kun godt af Europas største direkte tilgængelige kantsortiment og andre produkter til håndværksbranchen, men også af den omfattende "service hele vejen rundt om kanten". Vores venlige og teknisk kompetente salgsteam står klar til at besvare alle typer spørgsmål om kanter og alle vores øvrige produkter inkl. de mange Ostermann-services.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031