23948sdkhjf

Rudolf Ostermann GmbH

Rudolf Ostermann GmbH er en kundeorienteret engrosvirksomhed med speciale i snedkerprodukter, kanter, beslag, tekniske profiler, grebsprofiler og LED-profiler.

Ud over Europas største kantsortiment kan vi tilbyde dig et stadig voksende udvalg af snedkerprodukter. Uanset om det drejer sig om møbelhåndtag, tekniske profiler eller lysudstyr til møbler og rum, finder du den perfekte løsning hos os. Det omfattende sortiment suppleres af en lang række produkter tilværkstedet som klæbe- og rengøringsmidler.

Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige service og forædling, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier

Læs mere om vores stærke produktudvalg på vores hjemmeside.

Kantspecialisten Rudolf Ostermann GmbH byder med 9 europæiske afdelinger både på det største kantsortiment i Europa og den største pladesamlingsliste med flere end 150.000 tilordninger til overfladerne fra flere end 70 pladeleverandører. Ud over hovedsædet i Bocholt (Tyskland) findes der afdelinger i bl.a. Danmark, Holland, Frankrig, Italien, Belgien, Storbritannien, Schweiz, Tjekkiet og Rumænien.

I Danmark har vi siden midten af 2013 direkte salg via et eget salgsteam, og vi tilbyder flere end 12.000 forskellige kanter. Alle lagerartikler, der bestilles inden kl. 12, leveres inden for 48 timer

Fakta om Rudolf Ostermann GmbH

Adresse
Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt

Region
Tyskland

CVR nummer: DE153289251

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Charles Kelland
Stilling: Sales advisor

Send til en kollega

0.14