23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAVANNE®: Certificeret klassiker gennem generationer

Sørensen Læder, som er Danmarks førende producent af læder til møbel- og indretningsindustrien, introducerede i 1973 sin første læderkollektion, SAVANNE®. 50 år senere har SAVANNE® bevaret sin popularitet og har en særlig æresplads som den ældste kollektion i virksomhedens sortiment. 

Arne Sørensen, der stiftede virksomheden i 1973, faldt øjeblikkeligt for læderet på grund af dets tidløse skønhed og subtile glans, som adskilte det fra andre matte alternativer. I løbet af årene er SAVANNE®-kollektionen blevet udvidet med et imponerende udvalg af farver, hvilket giver kunderne en bred vifte af muligheder at vælge imellem. 

”Jeg blev fascineret af læderet med det samme og indførte det stolt i Danmark. Gennem årene holdt jeg fast i kollektionen, som Sørensen Læder fortsætter med at omfavne den dag i dag,” siger Arne Sørensen. 

Et foretrukkent valg
Selvom der er gået fem årtier, forbliver læderet et symbol på enestående skønhed og uovertruffen kvalitet inden for læderindustrien. Læderets unikke egenskaber og smukke patina har gjort SAVANNE® til det foretrukne valg for danske designklassikere og anerkendte møbelproducenter verden over. 

”Vi er stolte over at have været med til at berige både danske og internationale designs med SAVANNE® i så mange år. Dens position som den ældste kollektion i vores sortiment vidner om dens forsatte popularitet og evne til at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder,” siger Louise V. Sørensen, der i dag er CEO & Partner i Sørensen Læder, og tilføjer: 

”Udover nye farver har vi blandt andet holdt SAVANNE® opdateret og aktuel i markedet med certificeringer.”

Inspireret af savannen i Afrika
Kollektionen er døbt SAVANNE® som en hyldest til de utrolige landskaber og det fascinerende dyreliv på Afrikas savanne. Det brede spektrum af farver repræsenterer savannens nuancer - fra de dybe jordfarver til de varme orange og gyldne nuancer, der karakteriserer dette storslåede sted. 

”Jeg synes, savannen i Afrika er meget smuk. Det er et sted, der er fyldt med liv, og som man drømmer om at besøge og opleve med egne øjne. Jeg var aldrig i tvivl om, at navnet skulle være SAVANNE®, siger Arne Sørensen.

Certificeret med OEKO-TEX® og Blue Angel
Sørensen Læder arbejder kontinuerligt med at certificere kollektioner. SAVANNE® er en af de mange kollektioner i virksomhedens sortiment, der har modtaget certificeringen LEATHER STANDARD fra OEKO-TEX®. Et internationalt standardiseret test- og certificeringssystem for læder- og lædervarer på alle produktionsniveauer, herunder skadelige stoffer. Ydermere er SAVANNE® certificeret med det tyske miljøcertifikat The Blue Angel (Der Blaue Engel). Certifikatet garanterer, at et produkt opfylder en række høje standarder og belaster miljøet mindre.

Kvalitet, håndværk og eksklusivitet
SAVANNE® er et eksklusivt semi-anilinlæder, der er skabt med omhu og ekspertise. Hvert stykke læder er omhyggeligt udvalgt og gennemgår en nøje kontrolproces for at sikre, at kun det bedste læder bruges til at opfylde de høje standarder, som Sørensen Læder er kendt for. Dette garanterer, at ethvert møbel fremstillet med SAVANNE® er fyldt med karakter, og at de bliver arvestykker, der kan nydes i generationer. 

Blødt touch og let beskyttet overflade
Med sin matte, subtile glans og synlige porer er SAVANNE® et læder, der tilfører autenticitet til ethvert tænkeligt projekt. Dertil er den blød at røre ved, behagelig at sidde på, og så har den en speciel finish, som hjælper med at beskytte mod pletter og eksponering for lys.

Sørensen Læder A/S
Lægårdsvej 19
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK50828514
P nummer: 1001956576

Kontaktperson

SH
Stine Hjulmann
Content & Communications Specialist
sh@sorensenleather.com

Send til en kollega

0.078