23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Boligforening får præsentabel renovationsstation i komposit

Ved boligforeningen Malurthaven i Herlev kan beboerne nu aflevere skrald i en ny og struktureret skraldestation bygget med vores Artura-komposithegn. Se mere om projektet her.

Vidste du, at det er nemt at bygge et skraldespandsskjul på specifikke mål med hegnselementer?

En boligforening i Herlev havde behov for en præsentabel og funktionel renovationsstation, som skulle gøre hverdagens affaldssortering nemmere for både beboere og renovationsmedarbejdere.  Valget faldt på vores byg selv-komposithegn Artura, der bygges op med flotte skifergrå enkeltplanker med træstruktur, som monteres på stålstolper.

Ved at bygge affaldsstation som denne med hegnselementer i komposit, kan boligforeningen få renovationsskjul og et afgrænset område til skraldespande – i præcist de mål, der passer til behovet. Plankerne kan nemlig tilpasses i længden.

Udover fleksibiliteten er komposit et praktisk materiale, der er nemt at vedligeholde. Bemærk i øvrigt de fine lamper, som boligforeningen efterfølgende har valgt at montere på stolperne, så området føles trygt og indbydende – også når mørket falder på.

Fakta om Artura komposithegn:

  • Minimal vedligeholdelse og lang holdbarhed
  • Kræver udelukkende afvaskning med vand, så man slipper for at tænke på slibning og efterbehandling med træbeskyttelse/maling.
  • Stålrammen omkring hele hegnet giver et flot og helstøbt finish, der oser af kvalitet - samtidig med, at det sikrer god stabilitet.
     

Vil du se skraldespandsskjulere i færdige samlesæt - så se vores udvalg her.

-------

Står du med et spændende indretningsprojekt til et uderum og mangler råd og vejledning - eller har du spørgsmål til vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf 7996 3333.

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.047