23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bord-/bænkesæt i ReTex – nyt materiale ideelt til institutioner, parker og offentlige uderum

Kender du materialet ReTex? Et ganske nyt og banebrydende materiale, der udover at være vedligeholdelsesfrit er fremstillet af 100% genanvendt tekstil og plast og 0% additiver. Læs mere om møbelplankerne i artiklen her.

Når det kommer til materialetyper til bord-/bænkesæt, vil vi gerne gøre det muligt for dig at gå en anden vej end den traditionelle. Træ er en stor del af vores DNA, men vi er på konstant på jagt efter alternativer – ikke som erstatning til træ, men som et supplement. Derfor har vi lanceret en ny formstøbt møbelplanke i vores sortiment, fremstillet af 100% genanvendt tekstil og plastfolie, som bruges i vores mest populære bord-/bænkesæt-serie:

Picnic, Basic, Classic, Twist, Wega og Alpha.

Møblerne har fået en fantastisk modtagelse og kan allerede spottes rundt omkring i bybilledet, i parker og uderum.

Hvad er ReTex?
Ved hjælp af banebrydende teknologi forvandles tøj- og tekstilrester samt plastfolie til et hårdt og superholdbart materiale med en helt unik struktur og overflade. Vi kalder planken for ReTex. 

Tøjet, der anvendes til fremstillingsprocessen, har været gennem en omhyggelig sorteringsproces, hvor man sikrer sig, at det kun er tekstiler i den dårligste stand, som anvendes i materialet.

Vores møbler med ReTex-planker fåes i 3 forskellige farver - grå, sort og en flot støvet grøn. Det karakteristiske ved planken er ReTex'ens matte overflade, der giver et rustikt og samtidigt blødt udtryk. Materialet kommer rigtig til sin ret i de formstøbte planker med afrundede kanter. Læs mere om ReTex her.

- Noget af det bedste, du kan gøre for miljøet, er at vælge kvalitet. Fordi godt håndværk og gode materialer giver den længste levetid til dine ting. Men vi kan gøre mere for at passe på miljøet. Vi kan gøre os umage med at bruge de ressourcer, vi allerede har til rådighed.  Det er netop den tanke vores ReTex-serie hviler på. Tanken om at udnytte ressourcer, frem for at spilde dem, siger Hanne Larsen, der er salgschef hos PLUS A/S.

Fakta om ReTex-møblerne: 

  • Formstøbte planker - hver med unik overfladestruktur og en forstærket stålkerne.
  • Kan stå ude året rundt uden krævende vedligeholdelse.
  • Fremstillet af 100 % reddet tekstil/plast og 0 % additiver.

Ved at vælge møbler i ReTex-serien er du med til at støtte op om at bruge nogle af de ressourcer, vi allerede har til rådighed i stedet for at producere nyt.

Har du spørgsmål til vores produkter, så ring til os på tlf +45 79963333. Vi er altid klar til at hjælpe.


 

PLUS A/S
Ådalen 13B
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34564310
P nummer: 1003042852

Kontaktperson

KLG
Kirsten Lukmann Gormsen
Content- og SoMe-medarbejder
klg@plus.dk

Send til en kollega

0.031