23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skyd genvej til det fleksible kontor

Løsningen på storrumskontorets udfordringer er ikke at bygge nye mure – men at skabe fleksible løsninger, der er ligeså dynamiske som det moderne arbejdsliv.

De åbne kontorlandskaber blev sat i verden for at højne samarbejdet og skabe innovation og vidensdeling på tværs af afdelinger. En tendens der sidenhen har skabt behov for hybridarbejdspladser og fleksible rammer med stillezoner, uformelle mødelounges og dynamisk ruminddeling.
 
Læs også artiklen om designsamarbejdet mellem Häfele og designer Malene Ejsing Nørgård, der udvikler kontorinventar for Rumas.
 
Videreudvikling af storrumskontoret
Væggene er for længst lagt ned i de danske kontorlandskaber – til glæde for nogle og til gene for andre. Det åbne kontorlandskab lukker lyset ind og giver plads til dynamikker på kryds og tværs, og trods ønsker om mere ro og privatliv er løsningen således ikke at bygge nye vægge. Derimod bør vi se på alternative løsninger, der tilgodeser det dynamiske arbejdsliv med skiftende behov, funktioner og opgaver.
 
Moderne skydedørsteknologi giver mulighed for fleksibel udnyttelse af kvadratmeterne. Inddel det store mødelokale i mindre sektioner efter behov, skab afgrænsede rum i rummet og transformer rummet efter behov.
 
5 fordele ved fleksibel ruminddeling med skydedøre
·      Få mere ud af kvadratmeterne og undgå spildplads ved døråbningen.
·      Skab en illusion af et større rum med skydedøre i glas, der samtidig tillader lyset at strømme gennem lokalerne.  
·      Transformer kontoret og ruminddelingen fra dag til dag og udnyt mødelokalet eller andre rum til forskellige aktiviteter eller grupper.
·      Skab afgrænsede rum, der inviterer til ro, kreativitet, mv.
·      Realiserbare løsninger, der giver mulighed for skiftende planløsninger uden ombygning og større udgifter forbundet hertil.
 
Slido Wall fra Häfele
Slido er Häfeles serie af modulære skydedørsløsninger, hvor Slido Wall er løsningen inden for mobile skillevægssystemer i større skala. Slido Wall kan tilpasses individuelt til forskellige rum, bygningstyper og behov, herunder med mulighed for at integrere andre Häfele-elementer som akustiske tilføjelser og Connect Mesh.

Læs mere om Slido
 
Hawa Variofold og Centerfold
Hawas robuste foldesystemer der gør det muligt at åbne og adskille rum ganske enkelt uden anstrengelser. Variofold og Centerfold-hardwaren loftmonteres relativt enkelt, evt. med bundskinne, og fås til døre i træ eller glas. Skinnesystemet glider let og lydsvagt, og i sammenfoldet tilstand stables dørene kompakt og optager minimal plads.

Læs mere om Hawa
 
Få hjælp til projekteringen
Tag Häfele med på råd og ved næste projekt. I samarbejde sikrer vi de mest funktionelle og optimale løsninger, ligesom vi hjælper med montagevejledninger, produktvejledning og meget mere.
 
Kontakt Häfele og hør nærmere eller tilmeld dig Häfeles månedlige nyhedsbrev og få inspiration og nyheder direkte i indbakken.

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.093