23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Designsamarbejde: ”Det letter mit arbejde betydeligt”

Designer Malene Ejsing Nørgård er i tæt dialog med sin Häfele-konsulent, når hun udvikler nyt kontorinventar.

Det stilrene design med det lette udtryk kendetegner designvirksomheden Rumas, som leverer møbler til den moderne og dynamiske arbejdsplads. Det populære kontorinventar er dog ikke alene designerens værk. Det er også resultatet af et samarbejde, forklarer designer Malene Ejsing Nørgård, som har udviklet flere nye design for Rumas og optimeret sortimentet i tæt dialog med sin konsulent hos Häfele: 
 
”Når jeg udvikler nye design for Rumas eller optimerer på det eksisterende sortiment, er det afgørende at kunne alliere sig med en samarbejdspartner, der har forståelse for inventarets anvendelse og som samtidig har en stor teknisk viden, så møblerne får den optimale funktionalitet,” siger hun og fortsætter: 
 
”Den professionelle vejledning og sparring jeg får gennem Häfele letter mit arbejde betydeligt, når jeg skal udvikle de rigtige løsninger. Häfele har de fleste af deres løsninger som 3D-filer, hvilket gør det nemt for mig at implementere dem i møbeltegningerne.” 
 
Små rum i store kontorer
Malene Ejsing Nørgårds design, Frame, er en af de møbelserier hun har udviklet i samarbejde med Häfele. Med de 12 grundelementer er reolsystemet nemt at samle, og designets mange kombinationsmuligheder gør det muligt at skræddersy møblet efter behov, funktion og rummets æstetik.
 
”Frame er en rumdeler, der med sit lette udtryk skaber visuel ro og giver mulighed for at indrette et afgrænset rum i de store kontorer. Ideen med Frame var at skabe et møbel, der både var fleksibelt og flytbart. Det løste vi bl.a. med en letvægts aluminiumsramme og muligheden for at tilføje hjul,” forklarer hun.  

Tilmeld dig Häfeles nyhedsbrev og få inspiration og nyheder direkte i indbakken. 

Plads til personlighed
Foruden hylder og låger i en række farver og materialer kan reolsystemet kombineres med elementer fra Rumas’ øvrige sortiment, bl.a. skabsserien Slyde. Derudover kan Frame udsmykkes med fx greb eller trækasser. Serien af fingertappede trækasser fra Wood Collection er udviklet i samarbejde med Häfele og tilpasset møblerne i Rumas’ sortiment.
 
”De fingertappede kasser i massivt egetræ står i flot kontrast til de sorte profiler og bringer elementer af natur ind i indretningen. I kombination med smukke organiske greb i egetræ får møblet både et raffineret udtryk og en taktil effekt, der giver dig lyst til at komme helt tæt på og røre ved møblet,” siger Malene Ejsing Nørgård. 

På udkig efter nye løsninger til kontorprojektet? Se Häfeles kontorsortiment her.

Häfele som samarbejdspartner
Häfele leverer hardware til møbler, indretningsprojekter og byggeri – og udvikler innovative løsninger i samarbejde med kunderne. Med ønsket om at lette arbejdsgangen for sine kunder gennem hele processen, tilbyder Häfele sparring til projekterne og giver råd og vejledning til produkter, montage og bestilling.

Vil du vide mere?

Kontakt Häfele og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig i dit næste projekt - eller registrer dig i vores kundedatabase. 

Häfele Danmark A/S
Elskjærbakken 3
7800 Skive
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21287903
P nummer: 1004827547

Send til en kollega

0.033